internet programcılıgı dersi yeni modülleri !?

Kodla Büyü

hcetiner

Site Gezgini
yeni modüller konmuş

• AÇIK KAYNAK KODLA TEMEL UYGULAMALAR
• AÇIK KAYNAK KODLA FORM İŞLEMLERİ VE OTURUM YÖNETİMİ
• AÇIK KAYNAK KODLA GRAFİK İŞLEMLERİ VE NESNE YÖNELİMLİ PROGRAMLAMA
• AÇIK KAYNAK KODLA VERİ TABANI İŞLEMLERİ
• AÇIK KAYNAK KODLU HAZIR WEB SİSTEMLERİ

bunların modülleri nerde acaba ?
napacagız kafadan modülmü yazacagız kendimiz ? yok piyasada.
yoksa gözdenmi kaçıyor.

modül öğrenci içinmiş hocam, ayrıca yardımcı kitapmış, öğretmen her şeyi bilmek ve anlatmak zorundaymış(!)...
Modüllerin yazım ve yayın süreci çok uzunmuş(!)...
Ders Bilgi Formları ve Yeterlilik Tablolarına bakıp öğretmen konu başlıklarından içeriği anlatabilirmiş(!)...
Modül isteyen öğretmen, modülden okuyarak ders anlatan tembel öğretmenin işiymiş(!)...
Hiçbir kültür dersinin kitabı eksik gelmezken, meslek derslerinin modüllerinin gelmemesi şundan-bundan dolayı gayet olası bişeymiş(!)...
Biz BT öğretmenleri de, yenilikleri takip etmek ve herbiri ayrı uzmanlık alanı olan bu derslerin hepsini öğrenip öğrenciye aktarmalıymışız...

cogullu' Alıntı:
modül öğrenci içinmiş hocam, ayrıca yardımcı kitapmış, öğretmen her şeyi bilmek ve anlatmak zorundaymış(!)...
Modüllerin yazım ve yayın süreci çok uzunmuş(!)...
Ders Bilgi Formları ve Yeterlilik Tablolarına bakıp öğretmen konu başlıklarından içeriği anlatabilirmiş(!)...
Modül isteyen öğretmen, modülden okuyarak ders anlatan tembel öğretmenin işiymiş(!)...
Hiçbir kültür dersinin kitabı eksik gelmezken, meslek derslerinin modüllerinin gelmemesi şundan-bundan dolayı gayet olası bişeymiş(!)...
Biz BT öğretmenleri de, yenilikleri takip etmek ve herbiri ayrı uzmanlık alanı olan bu derslerin hepsini öğrenip öğrenciye aktarmalıymışız...
Hikaye bunlar. Bir modülü iki senede ancak hazır edebilenlerin kendini aklama çabası.

zaten biliyorsunuz. dememe gerek yok.hangi ders olursa olsun modüllergenellikle içler acısı.
birçoğu sanki özellikle işe yaramasın.öğrenci birşey anlamadan kendini g.zek hissetsin diye yayına konmuş.

albeyaz' Alıntı:
11. sınıfta 10 saatlik ders var onda ne yapacağız
Hocam ders bilgi formlarına göre anlatacaksın. Bunu derken yanlış anlama ama zaten modül diye yazacakları şey -aynen yeni Nesne tabanlı programlama dersinde olduğu gibi (bkz. adım adım microsoft visual c# 2008,john sharp) - bu konu hakkındaki bir kitabın tıpkısının aynısı olacak.

albeyaz' Alıntı:
peki eski modüller kullanılacakta yıllık planı nasıl yapacağız
..
yıllık planda eski modüllere göre yapılacak. ip1, ip2, ip3, ip4, ip5 modüllerine göre.

bundan sonraki yıllar için Açık Kaynak ... ile başlayan modüllere göre planlar yeniden düzenlenecek. bu sene eski planları kullanmaya devam

şöyle bişe sorsam size belki yeri değil ama tam nereye yazacağımı bilemedim. veritabanı prog. dalı okutuyorum ben okulda ve mecburi dersleri zaten okutuyorum ama 11. sınıfta artan ders saati için int. prog seçtim ama ders bilgi formunda 12. sınıf dersi diyor herhangi bi problem olur mu bu konuda bilgisi olan bi arkadaşım var mı acaba?

neurocranium' Alıntı:
şöyle bişe sorsam size belki yeri değil ama tam nereye yazacağımı bilemedim. veritabanı prog. dalı okutuyorum ben okulda ve mecburi dersleri zaten okutuyorum ama 11. sınıfta artan ders saati için int. prog seçtim ama ders bilgi formunda 12. sınıf dersi diyor herhangi bi problem olur mu bu konuda bilgisi olan bi arkadaşım var mı acaba?
..
olmaz hocam
..
ders web tasarım programlama dalı öğrencileri için 12.sınıf dersidir. hatta teknik lise öğrencileri için GEÇMESİ ZORUNLU BARAJ DERSTİR. ama diğer alanlar için adı üstünde SEÇMELİ DERSTİR. istediğiniz zaman seçebilirsiniz...

BaRBaRYaN' Alıntı:
neurocranium' Alıntı:
..
olmaz hocam
..
ders web tasarım programlama dalı öğrencileri için 12.sınıf dersidir. hatta teknik lise öğrencileri için GEÇMESİ ZORUNLU BARAJ DERSTİR. ama diğer alanlar için adı üstünde SEÇMELİ DERSTİR. istediğiniz zaman seçebilirsiniz...

teşekkür ettim hocam cevap için

Geri