internete bağlanamıyoruz yardım lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan safran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

safran

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar okulumuzda internet ayarlarının tamamının düzgün olmasına rağmen internete bağlanamıyoruz. Modemi resetledim farklı modemle denedim sonuç aynı. modeme adsl kullanıcı admını yanlış girdim ttnetin yanlış şifre sitesine gönderdi. ama adımı düzeltince yine giremedim nete. Yardım edin lütfen ttneti arıyorum bizimle ilgili bir sonunuz yok diyorlar. Çıldıracam

Bu arada tüm bilgisayarlar girmiyor. modemi tek bilgisayara bağlayarak da denedim yine girmiyor. Msn de sorun gidere tıkladığımda anahtar noktası hatası alıyorum

Modemi tekrar resetle bu sefer ayarları düzgün gir tüm kabloları çek sadece tek bilgisayar ile modeme bağlan bak bakalım internet gelecek mi?

hasari' Alıntı:
Modemi tekrar resetle bu sefer ayarları düzgün gir tüm kabloları çek sadece tek bilgisayar ile modeme bağlan bak bakalım internet gelecek mi?
yaptım sayın hocam ama sonuç alamadım. dediğim gibi yedek modemle de denedim yine aynı sonuç.
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için bu arada

Modem üzerindeki ADSL ve İnternet ışıkları sürekli yanıyor mı yoksa yanıp sönüyor mu?

modemin üzerindeki ışıklar tam modem ip alıyor, eğer kullanıcı admını yanlış yazarsam @ttnet yazmışım yanlışlıkla ttnetin sayfasına yönlendiriliyorum o sayfa çalışıyor. meb yaptığımda hiçbir siteye girmiyor

safran' Alıntı:
modemin üzerindeki ışıklar tam modem ip alıyor, eğer kullanıcı admını yanlış yazarsam @ttnet yazmışım yanlışlıkla ttnetin sayfasına yönlendiriliyorum o sayfa çalışıyor. meb yaptığımda hiçbir siteye girmiyor
hocam her şey normalse sizin yapacağınız bir şey yok servis sağlayıcı arayıp sizin bir ayarınızı değiştirecekler.Benim de taşındığımda aynı durum başıma gelmişti kafayı yemiştim.

onlar da bilgisayarınızda bir sorun var bizde sorun yok diyorlar bu bilgisayarların hepsin de mi var sorun deepfreez kurulu dün çalışıyordu

ip ve dnsleri kontrol ettiniz mi? Sabit ip ler verdiyseniz çalışmayabilir farklı modemlerde muhtemelen alt ağ geçitleri farklıdır.

Arıza bildiriminde bulun gelip yapsınlar ne uğraşıyorsunuz. Büyük ihtimalle sorun santralde.

Geri