internetim evde neden yavaş peki?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eminem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eminem

Aktif Üye
arkadaşlar hadi okulu anladık meb bağlantısıdır yavaştır dedik katlanıyoruz fakat benim son zamanlarda evdeki toshiba marka laptobımlada nete bağlanmak tam bir işkence oldu okulda ayrı evde ayrı az önce hız testi yaptım dowload 5,646 mbps upload 0,7 mbps çok düşük değilmi. virüs dedim tarattım yine aynı deli olcam ya bi videoda kırk kere takılıyor sayfaları aşağı yukarı yaparken kademe kademe iniyor birden inmiyor yardım edin lütfen arkadaşlar yoksa kecileri kaçırmak üzereyim. internetten soğudum resmen :verymad:

herşeyden kaynaklanabilir, bilgisayarınızdan, bağlantıdan, virüsten vs. Ve birde tarayıcıdan. Firefox ise hemen şişip yavaşlıyor, baştan başlatmanız gerekir.

başlat - çalıştır - msconfig- başlangıç sekmesinden bütün programların işaretini kaldırıp antivirüs dahil, bilgisayarı yeniden başlatarak, opera gibi bir tarayıcıyla nette gezinirdim, benim ilk yapacağım bu olurdu heralde

internet simgene yada modem ışıklarına bak hiç internette gezinmiyorken ve interneti kullanan bir programın yokken ışıklar sürekli yanıp sönüyorsa kesin virüs vardır. budurumda 3 adet programla tarama yaparak hertür virüsü temizlersin. ve internetin hızı normale döner. 1-Malwarebytes' Anti-Malware, 2- Remove it Pro, 3- Nod32 4 yada son sistem bir virüs programı. bunları kur tarat temizle bazen bulunan dosyaların elle temizlenmesi gerekebilir. güvenli kipte açıp yada livecd tarzı programlarla açıp silinmesi gereken dosyayı silmen gerekebilir. bende deneme amaçlı virüs buaştırmıştım. internet aynı okuldaki gibi aşırı yavaşlamıştı. bu programlar sayesinde düzelttim. kolay gelsin.

bence önce sorunu tesbit etmek gerekiyor
sorun bilgisayardamı yoksa adsl hattındamı
ben sizin yerinizde olsam bi arkadaşımdan bikaç saatliğine laptop ödünç alırdım
götürürdüm evde onu denerdim.

elinde şöyle okkalı bir antivirüs programı olan bana gönderebilir mi lütfeennnn lütfennn.çok ihtiyacım var gerçekten

dervisahmet' Alıntı:
conficker virüsü olabilir
hocam elinizde varsa gönderebilir misiniz?netim öyle yavaş ki kağnı bile hızlı kalır netten ben indiremedim. lütfen elinde antivirüs proğramları olan bana göndersin lütfen

hocam benim net 1 ay once 5.0 mbs ile bağlanıyordum şlimdi 2 mbs e düştü 20 gündüre böle. ttnetten kaynaklanıyor olaiblir. bu tivibu çıktıgındsan beri nette sorun yasıyorum. ilk hafta da baglantı hiç yoktu bende.

theghost83' Alıntı:
hocam benim net 1 ay once 5.0 mbs ile bağlanıyordum şlimdi 2 mbs e düştü 20 gündüre böle. ttnetten kaynaklanıyor olaiblir. bu tivibu çıktıgındsan beri nette sorun yasıyorum. ilk hafta da baglantı hiç yoktu bende.
evet hocam aynen sinir oluyorum bilgisayarımdan nefret ettim şeytan diyor at pencereden aşağıya.napcaz peki?

eminem' Alıntı:
w0rm' Alıntı:
sisteminizi Xp varsayiyorum cünkü bir bilgi verilmemis ; öncelikle güvenli kipte combofix ile taratin sonrada asagidakini uygulayin:
http://www.sordum.com/?p=3258
hocam vista yüklü.toshiba marka pc
hocam bence ya xp ye dön , yada win7 ye geç. Vista yı 1yıl hiç sorunsuz kullandım ama soruna çok açık bir sistem.Çok dikkatli kullanmak gerekyor.

dervisahmet' Alıntı:
eminem' Alıntı:
w0rm' Alıntı:
sisteminizi Xp varsayiyorum cünkü bir bilgi verilmemis ; öncelikle güvenli kipte combofix ile taratin sonrada asagidakini uygulayin:
http://www.sordum.com/?p=3258
hocam vista yüklü.toshiba marka pc
hocam bence ya xp ye dön , yada win7 ye geç. Vista yı 1yıl hiç sorunsuz kullandım ama soruna çok açık bir sistem.Çok dikkatli kullanmak gerekyor.
hocam masaüstü bilgisayarım xp
hocam haklı olabilirsiniz de bu sefer vista yabancı geliyor bir arkadaşım bişey sorsa onun pcde vista olsa yabancı kalıyorum.hepsine hakim olmak lazım sanki.bizim meslek böyle işte değil mi hocam.belki çok fark yok ama olsun .belkide yanlış düşünüyorum

hocam yalın ınernet kullanıyorsan ttnet arayıp bılgılerını tamamlat ben yenı adsl actırdım cok yavastı ttnet aradım bıraz kızınca net bırden hızlandı

Geri