internetin sorununu çözemedim:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fdoganay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fdoganay

Site Gezgini
Slm arkadaşalar bugün gittiğim okulda müdür yardımcısının odasındaki bilgisayarda hem kablolu var hem kablosuz internet var ama ikisi de düzenli olmıuyor.ya hiç bağlanmıyor ya da çok aşırı yavaş.aynı kablosuzdan hem labdaki bilgisayarlar hemde müdürün odasındaki bağlanıyor. sorun ne olabilir.ayrı ayrı denedim iki bağlantıyı değişeb bir şey olmadı.

BEnde okulda sürekli yaşıyorum bu internet sorununu, yalnız okulda kimse yokken hiç bir problem yok . Öğrt.ler odası gayet hızlı - müdür - müdr yard. lab hızlı fakat herkes okuldayken (sınıflarımızın hepsinde internet ve pc var. )Bilgisayarlar Açılınca ve elektirk kullanımı ve internet kullanımı artınca internetler ya gidiyor ya da çok yavaşlıyor.

evt arkadaşlar aynı sorun bende de var.yalnız kablolu modem.internet aşırı derecede yavaş ne yapabiliriz ki?

okullarda internetin yavaş olma nedeni telekommu acaba.okuldaki bağlantıdan şikayetçi olmayan varmı

okullardaki internet zaten yavaş birde öğrenciler vs. girince ki genelde tek modemden bağlanıldığı için tek modem bu kadar talebe yetişemiyor. hızlandırmak için güçlü ve kaliteli bir switch kullanmak ve kablo omurgasını iyi kurmak lazım. ağda ne kadar hub switch varsa o kadar yavaşlar internet. 30adet pcye kadar mümkün olduğunca tek büyük switch alıp tüm ağı ona bağlamak en sağlıklısı olur.

Hocam benim okulda tam 40 bilgisayar var. Hepsinde internet bağlantısı var. LAbta 16 pc var VESTEL. Tüm sınıflarımızda pc - internet mevcut. müdür. mdr. yrmd. öğrt.ler odasında da var. Bunlara ilaveten öğrt. arkadaşların laptopları ( Kablosuz bağlantı ) . siz düşünün ... :( İnternet yavaşlayınca herkes bana yöneliyor .. :)
Sabır....

Arkadaşlar bu sorunlar zaten tüm okulda var da.Benim sorunum sanki biraz farklı özellikle müdür yardımcısının odasındaki bilgisayar internete ısrarla bağlanmıyor.lab kullanılmadığındada aynı sorun var.Neyden kaynaklanıyo olabilir.

bağlantılarda sorun olabilir, açık teller varsa temas ediyor olabilirler, ip çakışması olabilir, modem de sorun olabilr, modem şişmiş olabilir her duruma karşı bir kontrol yapmak lazım.

Geri