internetten gazete okumak

Kodla Büyü

ogretmen006

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar en başta sabah , mynet olmak üzere adamların sitelerine giriyorsun haber başlıkları hep aldatmaca dikkat çekmece resmen milletle alay ediyorlar adamakıllı haber okuyabileceğimiz site önerileriniz varmı

en iyisinden en kötüsüne bütün haber siteleri dikkat çekmek için aldatıcı başlıklar atıyor o yüzden birden fazla haber sitesini takip etmekte fayda var

Bence yok. Günlük haber yerine gündemle ilgili yorumları okumayı yeğliyorum. Aptal kutusundaki haberleri dahi seyretmiyorum artık.

bende sevmiyorum tarzlarını.. 2 satırlar anlatacağı habere saçma bi başlık atıyorlar..... iilla tıklayıp okuyacaksın.. sayfayı yenileyip duruyarlar....

Gittikçe kötüleşiyorlar.. Yani saçma sapan başlıklar.. Saçma sapan galeriler.. O yüzden her gün gazete alır okurum en güzeli..

Ben bulamadım hocam öyle bir site..

ntvmsnbc ve radikal bir adım öne çıkıyor diğerlerine göre..Ama o da yeterli değil.

özellikle flaş flaş flaş yazıyor tıklıyosun ardından bir de sövüyosun :D haberin içi boş

ganime25' Alıntı:
Bu ne lan sanki akp sözcüsü gibi faydalı olmaya çalışmışsın
ben vicdanımın sözcüsüyüm çocuk. varsa konuya ekleyeceğin fikrin paylaş. yoksa da sus! Sırf laf olsun diye burda çıkıp lan lı lun lu konuşup klavye kahramanlığına bürünüp soytarılık yapma.

Geri