ip üzerinden kamera izleme

Kodla Büyü

firatbuyukkaya

Aktif Üye
İnternet salonundaki kameralara ip üzerinden bağlanmak istiyorum ama bağlanamıyorum. modemden 80. portu açtım internet expolerden da imza kısmını sor diye ayarladım yine denetim yüklenmiyor.kısacası uzaktayım salondan ve kameraları izleyemiyorum ne yapmam lazım yardım lütfen...

Ip nurasını yazınca karşına ne geliyor. Modem giriş ekranımı yoksa DVR ekranımı? Modem giriş ekranı geliyorsa modemde gerekli portları açamamışsın demekki. DVR ekranı geliyorsa ve active-x yüklemen engellendi diyorsa İE gekli izinleri verememişsindir o ayarlara bir daha bak derim. Birde mutlaka internet explorer ile bağlanmaya çalış. Diğerleri ile daha zor bağlanırsın.

raco38' Alıntı:
Ip nurasını yazınca karşına ne geliyor. Modem giriş ekranımı yoksa DVR ekranımı? Modem giriş ekranı geliyorsa modemde gerekli portları açamamışsın demekki. DVR ekranı geliyorsa ve active-x yüklemen engellendi diyorsa İE gekli izinleri verememişsindir o ayarlara bir daha bak derim. Birde mutlaka internet explorer ile bağlanmaya çalış. Diğerleri ile daha zor bağlanırsın.
teşekkürler hocam....

Geri