IPA III Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi" projesi kapsamında, öğretmenlerin dijital becerilerinin geliştirilmesi

Kodla Büyü

narses

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Millî Eğitim Bakanlığı ile UNICEF iş birliğinde Avrupa Birliği finansal desteğiyle yürütülen "IPA III Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi" projesi kapsamında, öğretmenlerin dijital becerilerinin geliştirilmesi için ÖBA’da kapsamlı bir çevrimiçi eğitim başlayacaktır. 10 modülden oluşan çevrimiçi eğitim sonunda başarı kriteri olarak katılımcıların portfolyo oluşturmaları beklenmektedir.

https://basvuru.eba.gov.tr/IPA3-Egitici-Egitimi/

başvuran var mı?

Ben başvuru yaptım hocam . Ama kafama takılan sorular var bu mentörlük olayı nedir tam olarak ? Diğer projelerde uzaktan çalışma açık bir şekilde belirtilirken burada mentörlük diye geçiyor

Ben başvuru yaptım hocam . Ama kafama takılan sorular var bu mentörlük olayı nedir tam olarak ? Diğer projelerde uzaktan çalışma açık bir şekilde belirtilirken burada mentörlük diye geçiyor
aynen whatsup linkı de atılmıs daha almadı gruba net bılgı olsaydı ona göre katılırdık. uzaktan mı

Gruba alımlar başladı detaylı bilgiyi orada yazacaktırlar ama dediğim gibi belki bizi gören duyan varsa burdan da açıklama yaparlar belki diye düşündüm

Geri