IPAD 3- Adamlar yapmışa abi

Kodla Büyü
video mükemmel de meb hattından ilk defa bir video ürünü oynatabildim.

sizin çalıştırabildiğiniz video oynatabildiğiniz başka siteler var mı? bizim hatta mı bir sıkıntı var?

iyide hocam bunlar yalan haber bu gün tanıtımı yapılacak i pad 3 nasıl olduğunu görürüz.Fakat tasarımda çok değişiklik yapılmayacağını duymuştum.Bence tasarım aynı olacak.Ama yazılımda ve performansda değişiklik muhakkak olacaktır.

aakcakaza hocam farketmediniz herhalde video "zaman" adlı bir sitede yayınlanmış. orayı açmayacak ta başka yerimi açacak :)

easytr' Alıntı:
zaman gazetesi vermiş haberi, bu gazetenin her haberine yalan diyen arkadaşlar için farklı kaynak verin bence ipad3 için. yoksa bu güzelim teknolojiyi inkar ederler, yok böyle bişey derler, sırf zaman verdiği için.

Sayın hocam ben senin o bahsettiğin kesimden değilim gerçi çok gazete okumam zamanıda okumam.Fakat o güzelim dediğim teknolji yok yani bunlar internette dolaşan yalan videolar.Benim internetten okuduğum şirket yetkilleri i pad 2 tasarımı ile aynı olacakmış.Siri getirilecekmiş işlemcisi ve işletim sisteminde değişiklikler olacak ama o videodaki gibi bir şey olmayacak yani.

:D

Hayal henüz , belki bir gün gerçek olur

Görürmüyüz belli değil

easytr' Alıntı:
zaman gazetesi vermiş haberi, bu gazetenin her haberine yalan diyen arkadaşlar için farklı kaynak verin bence ipad3 için. yoksa bu güzelim teknolojiyi inkar ederler, yok böyle bişey derler, sırf zaman verdiği için.

Ben zaman gazetesini seven biriyim. yani aslında hepsine eşit mesafedeyim, hiç birini önyargım yok ama zamanında zaman okuduğum çok olmuştur.
Ama neredeyse hiçbir video oynatamadığımız meb internetinde kişiye özel uygulama yapılması ve sadece bir sitenin, yani bu illa zaman diye değil, videolarının oynatılabilmesi bence hiç iyi bir tutum değil. Kişisel düşünceniz herşey olabilir kimse karışamaz. Ama tutup milyonları sadece kendi istediğiniz yere yönlendirmeye çalışmak demokraside yeri olmayan birşey. ya bütün video siteleri açık olsun (okul olduğu için, gerçekten zarar verebilecek siteler hariç tutulsun tabi) yada istisnasız hepsi kapatılsın.

Apple'ın bu ay içinde tanıtması bekenen iPad3'le ilgili internette birbirinden uçuk 'konsept' videoları dolaşıyor. Bu videolardan dikkatimizi çeken birini paylaşmak istiyoruz. Video, iPad2 zannettiğimiz bir tabletle başlıyor. üzerinde tuş bulunmayan ve kasayı tamamen kaplayan bir ekrana sahip. Video oynatarak başlayan görüntüler, daha sonra ikinci iPad'in olaya dahil olmasıyla bambaşka bir havaya bürünüyor. içindeki mıknatıslar vasıtasıyla birbirine yapışan iki ipad birden daha geniş tek bir ekran haline geliveriyor. Oyun moduna geçildiğinde ise hayal gücünün varabileceği uç noktalardan birinde olduğunuzu hissediyorsunuz. İşte Steve Jobs ölmedi, yüreğimizde yaşıyor dedirten o video.

"Konsept" olduğu açıkça zikredilen video üzerinden neden böyle bir tartışma yapılır? Haberin metnini okumak mı zor yoksa bazı önyargıları aşmak mı bilemedim.

Geri