Uzun vadede stabil çalışma, uzun süre güncelleme alma, parça desteği, ikinci elde değer kaybetmeme faktörleri göz önüne alınınca iphone.
Apk yüklerim, apk olmadan yapamam diyorsanız samsung ama uzun vadede hiçbir Android telefonun stabil kaldığını görmedim şahsen. 2. El piyasası da malum.
Android kullanıyorum ama param olsa ios alırım ve her sene bir miktar koyar yeni modeli kullanırım.
Şunu demek istiyorum bu sene iphone 15 aldınız. Seneye onu verip üzerine az bir para koyarak yeni sıfır iphone alabilirsiniz ama Android telefonda durum öyle olmuyor.
Ha diyeceksiniz ki 90.000'e telefon mu alınır. Evet ilk etapta bakınca öyle görünüyor ama param varsa alırım. Çünkü seneye o telefonu satıp üstüne 20.000-30.000 koyup yeniden sıfır iphone alabilirim. 30.000'e orta seviye bir telefon alabilirim ama yeni iphone alabilir hale getirir beni iphone. S24 ultrayı kaça alırım seneye kaça satarım, üstüne ne kadar koyup s25 ultra alabilirim? İkisini de çıkış fiyatı hemen hemen aynı idi. Şimdi sıfır fiyatları nasıl? Birde ona bakın.
Benim bakış açım bu.