iphone 3gs 8gb & HTC

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nht268
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nht268

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün hediye olarak iphone 3gs 8bg aldım. Değiştirme şansım var. Zaten bütüngün bilgisayar başındayım çok da öyle aşırı özelliği ihtiyacım yok ve sürekli bilgisayara bağlı kullanmam gereken iphone çok çekici gelmiyor. Dokunmatik ekranın işlevselliği beni etkilesede iphone yerine Htc wildfire s alayım diyorum. işlemcisi çok güçlü değil ama android olması ve küçüklüğü daha pratik geliyor bana. Siz nedersiniz, bu cihazları kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :roll:

bende bir HTC kullanıcısıyım ve çok memnunum. kullandığım telefon desire z modeli. dokunmatik ekranı iphone kadar olmasada ona çok çok çok yakın. zaten alırken en büyük korkum buydu şimdi hiç pişman değilim. diğer telefonlara 5 basar. android yüklü ve oldukca iyi. takılma, tıkanma, donma gibi şeyleri hiç yaşamadım. sadece pil ömrü delirtiyor. ilk aldığımda her akşam şarjdaydı. öğrendikçe gereksiz çalışan programları kapadım 2 güne düştü. :) birazda ağır. tabii benim model için. diğerleri hafif olabilir. aklıma gelenler bunlar...

Bende i phone 3gs var 8gb ben şimdilik memnunum beni cezbeden tarafı bir çok uygulamanın i phone için tasarlanıyor olması yani nerdeyse istediğin herşey hakkında uygulama var bir de oyunlar çok iyi arada kafa dağıtmak için açıp oynuyorum.tavsiye ederim ama paraya kıy 4 al derim çok daha hızlı.

Buzkırıcı' Alıntı:
Iphonu pahaii yapan ozellik ne?

hocam birincisi hiç bir cihaz i phone yada i pad kadar dokunmatik de çığır aşamadı.Dokunmatiği çok iyi çalışıyor.Bunun dışında tasarımı ve yüklenebilen uygulamalar olması.Büyük kitlelerin kullanıyor olmasından dolayı sürekli uygulama geliştiriliyor.Bunun dışında birde conconların marka merakı var tabiki yani biraz parası olan ve gösteriş meraklısı kişiler hiç bir özelliğini kullanmadığı halde yeni çıkan i phone telefonu hemen alıyıor.Amerikada da böyle bir furya var.
i phone tek dez avantajı iyi bir telefon değil yani telefon özellikleri konusunda kısıtlamalar var birde şarjı az gidiyor.

Geri