iPhone 4s 299 tl-Sizce ne kadar güvenli

Kodla Büyü
1. sınıf replikadır yazıyor, orayı görmediniz heralde :) 1. sınıf çakma diyelim biz ona :++:

atakom' Alıntı:
hocam bir bilişimci olarak sen de kanıp inanma bunlara :!:
Yok hocam sadece nasıl bir oyun düzenlemişler ilk bakışta anlayamadım da. Alt tarafı okumamışım. Satın alma ekranına girip kontrol ettim normal gibi geldi de bi de sizinle paylaşim dedim. Kusura bakmayın iyi incelememişim :)

:D

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 2,702
http://www.enucuziphone4s.com/biz-kimiz--sayfasi.html

Merhaba değerli müşterilerimiz ;

2001 Tarihinde e-ticaret sektörüne giren Medya Tim ekibi olarak, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinmişizdir . Ürünlerimizden olan iphone 4s şuan da sattığımız ürünlerden en az hatta hiç şikayet almadığımız tek üründür .

Hepsiburada.com , Gittigidiyor.com , Limango.com, Markafoni.com, firmalara mal temini etmekteyiz, bu firmaların elektronik ürün ihtiyacını karşılamaktayız. Avrupa 'da ise İrlanda, Rusya, Azerbeycan, Özbekistan, Moldova ve Irak ülekerin de aktif olarak ürünlerimizi pazarlamaktayız.

Biz bir toptancıyız, toptan ürün alırız ve toptan satarız çok nadir perakende sattığımız olmuştur. Şuan da sizlere belli bir stok bitene kadar bu ürünü satacağız, daha sonra ürün satışımızı sollandıracağız.

Neden ürünleri ucuz satıyoruz ?

Değerli müşterilerimiz İletim Teknoloji yurt dışından aldığı ürünleri, en az 500.000 adet almaktadır ve bu yüzden ucuza mal etmektedir, satışta da ayrıca kar marjını çok düşük tutmaktadır.

İphone Sorumlusu
Nuray KARAOĞLAN

adamlar bazı güvenilir siteleri referans göstermiş. bende hepsiburada ya mail atıp sordum bakalım güvenilir mi?

erzurumda esnafın biri internetten sipariş vermiş. 250 tl ye iPhone 4s . tabi telefon gelmiş. AMA MAKETİ... :mrgreen:
EEE..250 TL YE ANCAK MAKETİ GELİR:)

Arkadaşlar ığdırda bu üründen çoğu telefoncuda var.Fiyatlar aşağı yukarı aynı 200 den başlıyor 350 ye kadar çıkıyor.Ürünü iphone 'muş gibi düşünmeyin adamlar herşeyini yazmış.Telefon amaçlı kullanıyım dokunmatik olsun İphonemuş gibide havamı atayım diyorsanız bire bir.Yazılım işlemci hız , işletim sistemi iphone ile kıyaslayamassanız. Telefonu kurcalamam ,yükleme bilmem, konuşayım diyorsanız alabilirsiniz 2-3 sene kullanırsınız.

gerçekten bunların bu fiyatlara vereceklerine inanmıyorsunuz umarım.isterse babamın oğlu olsun bu fiyata kimse vermez...

Go220.com sitesinde worldcardı olanlara İphone 4s 1299 + 10 taksit diye bir mail gelmiş bana ilgilenenler bakabilir..

Geri