Arkadaşlar geçen sene Iphonere6 telefon aldık lakin biz mi kullanamıyoruz telefon mu kullanışsız anlayamadık. 2 resim çekmeye alan doldu deyip duruyor SD kartta takılmıyor içindekileri yedek alalım dedik yazılımını yükledik yedekle dedik yedekledi nereye attı onu da bulamıyoruz.2 telefon birbirine bağlanacak olsa yazılım istiyor açıp kapattığınız programları bile yine elle tek tek kapatmanız gerekiyor ben anlayamadım bu kadarda popüler bizde sorun var herhalde.
Şimdi ben bunun içindeki dosyaları nasıl yedek alacağım zırt pırt dolmaması için neler yapabilirim yada daha fazla alana nasıl sahip olabilirim? Bir de bu resimleri yedekledikten sonra en güvenli nereye alabilirim ftp mi alayım ? Taşınabilire ve laptopa yedeklediklerim vardı kızım ikisini birden atınca elimde hiçbirşey kalmadı
Şimdi ben bunun içindeki dosyaları nasıl yedek alacağım zırt pırt dolmaması için neler yapabilirim yada daha fazla alana nasıl sahip olabilirim? Bir de bu resimleri yedekledikten sonra en güvenli nereye alabilirim ftp mi alayım ? Taşınabilire ve laptopa yedeklediklerim vardı kızım ikisini birden atınca elimde hiçbirşey kalmadı