yataylimit' Alıntı:Ben mahkemeye verdim, aralıkta duruşma var.
kazanırsın geçenlerde arkadaş hesap işletim ücretlerini kesintileri geri vermesi için dilekçe yazmış bankaya red gelmiş bankadan oda şimdiye kadarki kesintilerin dökümünü istemiş tüketici hakem heyetine gitmiş oda bankaya öde demiş banka ödemiş 250 tl aldım dedi bu durumda bankanın iki yolu varmış tüketici hakem heyetine intikal edince ya dava açacak mahkeme sürecek yada ödeyecek tak ödemiş. insanları sömürüyorlaryataylimit' Alıntı:Ben mahkemeye verdim, aralıkta duruşma var.
Kardeş yanlış hatırlamıyorsam 0,72 idi. Bugün hakem heyetine gittim.Sanırım hakem heyeti başkanıydı,yüz yüze görüşüp durumu anlattım.Akbank internet hesabı üzerinden hesap dökümünün çıktısını al yanıma gel dedi.Yarın gidecem inşallah...haluk_erdeger' Alıntı:hocam ben de akbanktan kullandım kaç oranla taşıdınız halk bankasına paylaşırsanız sevinirim
savas3457' Alıntı:200 tl ipotek fek ücreti kesilmişti dekontla beraber kaymakamlıktaki hakem heyetine dilekçeyi vermiştim 10 gün önce falan bugün bankadan aradılar hesabıma geri iade etmişler bilginize.
savas3457' Alıntı:hocam ben posta falan göndermedim direk banka dekontu ile başvurdum