isg uzmanligi basladi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan srknkkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

srknkkc

Aktif Üye
oncelikle kusura bakmayın arkadaslar konuyu nereye acacagımı tam olarak bilemedim. dun ogretmenlerden isg uzmanı varsa sertifika bilgilerini isteyen ve il milli egitimin bu ogretmenleri gorevlendrme yapacagını soyleyen bir resmi yazı geldi.benim sorum söyle;

1. isg uzmanı olup gorevlendrme ile mebin bunyesinde calısan arkadas var mı?
2. gorevlendirme olursa bize ne gibi avantajlari veya dezavantajlari olur?

Geçen aylarda MEB 'in okulların iş güvenliği uzamanı çalıştıracağını haberlerden öğreniyorduk, ek dersi tamamlama karşılığında bu görevin yaptırılacağını , onun dışında bir ücret olmayacağı söyleniyordu. Sanırım bahsettiğiniz görev budur.

coderfree' Alıntı:
Geçen aylarda MEB 'in okulların iş güvenliği uzamanı çalıştıracağını haberlerden öğreniyorduk, ek dersi tamamlama karşılığında bu görevin yaptırılacağını , onun dışında bir ücret olmayacağı söyleniyordu. Sanırım bahsettiğiniz görev budur.

bende öyle düşünüyorum hocam..ek ders tamamlama karşılığında öyle bir riski sanırım kimse almaz

bu belgeyi bende almak üzereyken vazgeçtim. resmen adamlar günah keçişi arıyorlar...

aynen hocam..zaten bu işi de sulandırdılar. Asınıfı uzman sayısı 21 Aralık sınavna kadar 1000i gecmezken birden 9bin küsur oldu :D

Geri