görüşlerinizi bildirir misiniz
www.islambu.com
www.islambu.com
teşekkür ederim ; favicon domain firması tarafından konulmuş bende dokunmadımmakrorganizma' Alıntı:Tebrik ederim. Bence en alt tek satır olsa daha güzel olur. Bir de faviconu değiştirirsen iyi olur
aynen hocamyuca' Alıntı:güzel olmuş hocam elinize sağlık. başlığı da Her telden bölümüne taşıda hassasiyeti olan arkadaşlar da rahatlasın
iki gündür beyaz nokta arıyorum inan bulamadım ; resimlerden kaynaklanan problemlerse gidermeye çalışacağımmb1984' Alıntı:arkadaşların dedikleri gibi sitenin değerlendirilmesinde kriter yok, zira gün içerisinde çeşit çeşit site tasarlayan arkadaşlar yorum istiyor, bence site banner kısmında ki arapça kelimelerin olduğu resimler de biraz çalışması gerek çünkü beyaz noktalar kalmış pek hoş durmuyor....
bende onun için yavaş yavaş hazırlıyorum bütün içerikleri ve kuranla hadis dışında bir bilgiye elimden geldiğince yer vermemeye çalışıyorumher_dem' Alıntı:bende böyle bir site yapmak istiyorum ama yanlış bir bilginin mebali ağır. o yüzden hala düşünme aşamasındayım
yuca' Alıntı:güzel olmuş hocam elinize sağlık. başlığı da Her telden bölümüne taşıda hassasiyeti olan arkadaşlar da rahatlasın
mesajı ben silemiyor muşum admin arkadaş kaldırırsa iyi olurceritli68' Alıntı:yuca' Alıntı:güzel olmuş hocam elinize sağlık. başlığı da Her telden bölümüne taşıda hassasiyeti olan arkadaşlar da rahatlasın
her telden bölüme taşınalım problem değil ; tavsiyen için teşekkür
içerik yavaş yavaş ve itina ile zenginleştiriliyor ki Allah esirgesin yanlış bilgi olmasınsyangela' Alıntı:cinler ve şeytanlar linklerini tıklayınca günah.html açılıyor ve alttaki resimler görünmüyor :scared:
ceritli68' Alıntı:iki gündür beyaz nokta arıyorum inan bulamadım ; resimlerden kaynaklanan problemlerse gidermeye çalışacağımmb1984' Alıntı:arkadaşların dedikleri gibi sitenin değerlendirilmesinde kriter yok, zira gün içerisinde çeşit çeşit site tasarlayan arkadaşlar yorum istiyor, bence site banner kısmında ki arapça kelimelerin olduğu resimler de biraz çalışması gerek çünkü beyaz noktalar kalmış pek hoş durmuyor....
syangela' Alıntı:cinler ve şeytanlar linklerini tıklayınca günah.html açılıyor ve alttaki resimler görünmüyor :scared:
XanaDu' Alıntı:Eline ve Emegine Sağlık Hocam...