istanbul öğretmenevleri hakkında bılgısı olan

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkdaslar istanbul da bu ay 1 hafta kadar kalıcam . ama baktıgım ogretmen evlerı cok tuzlu ıstanbulda yasayan ya da en uygun ogretmen evı fıyatı hakkında bılgısı olan var mı. ya da baska onerısı olan ?

Validebağ öğretmenevini tavsiye ederim hocam..Ben çok beğenerek kalmıştım.55 lira idi.Merkezi bir konumda ve aynı zamanda bahçesi ve hababam sınıfının çekildiği mekan olması bakımından da çok güzel bir yerdi.

Tarım müdürlüğü misafirhanesi, polisevi gibi yerler daha uygun ve konforlu olabiliyor hocam. Bir araştırın derim.

tarım müdürlüğünü tavsiye ederim fakat polis evine alsalar direk gidin derim.. 10 15 tl ye kalmak gibisi var mı

önceden telefonla arayıp rezervasyon yaptırınca polisevlerinde de kalınabiliyor

mnn' Alıntı:
tarım müdürlüğünü tavsiye ederim fakat polis evine alsalar direk gidin derim.. 10 15 tl ye kalmak gibisi var mı

ben annemle kalıcam ve 6 gun kaılcam yanı uygun bır yer arıyorum. hangı polısevlerınden bahsedıyorsunuz 10 - 15 tl dedıgınız hangı polısevı tam olarak adres verır mısnız

polis evini yeni duydum. hiç bulamazsanız etilerde turizm otelciliğin uygulama oteli de var alternatifler arasında
..
gezmek için geliyorsanız ideal yerlerden biri de burası bence...

benim bildiğim emniyet mensubu olmayanlara 10-15 tl falan değil polisevleri. öğretmenevleri üyelik kartınız varsa 30 falandır. değilse 40'ı gözden çıkarın derim. 2 yıl önce üye kartla 30'a kalmıştım istanbulda ben. cankurtaran öğretmenevini bir sorun, yeri de güzel.. ya da tanıdık varsa diğer kurum misafirhanelerini araştırın derim, DSİ falan..

dudullu da var hocam.(ümraniye) pek de hos bir öğretmen evi sayılmaz ..
fiyatı tek kişi 40 tl iki kişi 80 tl

BBNET
Geri