istanbul bostancı-kadıköy-ataşehir civarında oturan ve ....

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar merhaba , eşim istanbul bostancı civarında çalışıyor. ben de bostancı- ataşehir- kadıköy civarında bir yere tayin isteyeceğim ve eşimle , benim okul civarında kiraya çıkacağız. Arabam yok dolayısıyla metroya ulaşım imkanı olan okul önerir misiniz. ya da tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Bir de eşimin gebzede çalışmaya başlama durumu var. eğer eşim gebzede başlarsa ben de kocaeli gebzeden başka ilçe isteyemez miyim?

hocam o zaman her iki ihtimali de düşünerek
maltepe - kartal - pendik - tuzla hattını düşünebilirsiniz.
maltepe bostancıya yakın, metro güzergahı üzerinde, kiralar yerine göre değişiyor ama metroya yakın isterseniz 800 - 1200 aralığını düşünmelisiniz
kartal biraz daha uzak. pendik ondan biraz daha ileride. yukarıdaki durum bu ikisi içinde geçerli
tuzla en uzağı ama gebzeye en yakını. kiralar nispeten daha düşük.

kadıköyde oturulacak ev bulmanız çok zor. bulursanız 1000 den başlıyor
bostancı daha pahalı
ataşehirin ucuz bölgeleri de var. çok pahalı bölgeleri de. ama ateşehirden bostancıya tek otobüsle geçiş yapma şansınız olan yerler var. ama ataşehire gelirseniz gebzeye eşinizin tek vesait ile geçme şansı olmaz. en iyi ihtimalle 1 saati yolda geçer...

hocam içenren köy .k.bakkalköyde kiralar 1000 civarı hep uçmuş..kentsel dönüşümün etkisi..maltepe tarafına doğru bi arkadaş metroya yakın 800 gibi tutmuş. ikinizinde işyerine yakın olmalı..kayışdağ türkiş tarafında 600 - 700 e kiralık denk gelebilir..ulaşım otobüs-dolmuşla yarım saat kadar bostancıya

Çok teşekkürler peki son sorumun cevabını bilen var mı. Eşim gebzede yeni bir işe başlarsa ben istanbulda bir yer tercih edebilr miyim mesela tuzla.. yoksa tercihlerde sadece kocaeli ilçeleri mi açılır

hocam sadece eşinizin bulunduğu il isteyebilirsiniz ÖZÜR GRUBU tayinlerinde. o yüzden böyle bir niyeti varsa sizin tayininiz olana kadar beklesin derim...

Peki gebzede işe başlarsa sadece gebze mi tercih etmk zorundayım yoksa diğer ilçeler de edebilir miyim

bilisim5587' Alıntı:
Peki gebzede işe başlarsa sadece gebze mi tercih etmk zorundayım yoksa diğer ilçeler de edebilir miyim

hocam aynı il içerisinde farklı ilçeleri de isteyebilirsiniz.

Geri