narsist' Alıntı:
isteğe bağlı bir durumu hem isteyip hem de sonradan böyle veryansın etmek de nedir ya!!!!
arkadaşlar bakın açık soyluyorum, yapmak istemeyen yapmasın,bakın diğer branşçılar nasıl sıraya giriyor o gorevi almak için..hele bir deneyin ya!
halox' Alıntı:
hocam kim sizi zorluyor görevlendirme için??? bu sene zorunlu değil görevlendirme,istemezseniz yapmazsınız
Hocam tanımadığınız ve durumlarını bilmediğiniz kişilere yorum yapıyorsunuz. Şöyle özetleyim, geçen yıl sıfırdan ve severek bir laboratuar kurdum. Fakat yaz tatilinde güçlendirme sırasında laboratuarı dağıttılar, paramparça halde. Benim için bu durumda formatörlük kaçınılmaz, en azından tekrar laboratuarı hazırlayana kadar.
Gelelim görevlendirmelere, onda da torpil döndüğü v.s. duyumları herkes almıştır, boşver demiştim ancak geçen yapılan bir zümre toplantısında bir arkadaş ildeki formatörleri tanıyor ve tavırlarından açık ara belliydi ki işini halletmiş ve görevlendirme çıkmayacağını filan zaten biliyor ve emin. Burda arkadaşın üstüne gitmemek lazım, sistem böyle. Tanıdığı olan işini yaptırmış.
Diğer okula bugün gittim, tabi ki iyi niyet oldukça 2. okulunda işlerine yardımcı olursunuz; ama karşılıklı iyi niyet önemli...
Daha önce çeşitli sebeplerden benim derslerime giren 4-5 arkadaş oldu ve hiçbiri de istemiyor bilgisayar öğretmenliğini.
Okul profilimi söyleyim:
2600 öğrenci, sınıflar 60-65 kişi ve varoş...
Yoksa 300 kişilik okullarda da çalıştım, sınıflar 15-20 kişiydi. O zamanlar konuşmak çok kolaydı, ama ben yine dinledim. Bence siz de eleştirmeden önce dinleyin
Asıl olay şu, acaba sizler görevlendirme almadınız mı¿ Ya da 2. okul yok mu? Ya da güzel bir yerde mi çalışıyorsunuz? Ya da küçük ve sakin bir yerde mi çalışıyorsunuz?....
Yani bizim durumumuzla sizin durumunuz farklı mı ki bizi anlamıyor gibi görüyorum sizi...
Şahsen forumda şikayetçi eleştirel mesajlarımı göremezsiniz pek, ancak bu duruma da artık bir eleştiri getirmek GAYET doğal,bu durumu eleştirmemizi eleştirmeniz enteresan...
Umarım alınmamışsınızdır, bu tip tartışmaları çok gördüm forumda ve kendi kendimize düşman olmamız ilginç geldi bana, mesajım da bu duruma sizlere değil,
Hoşçakalın...