iSTANBUL FORMATÖRLÜK-BT REHBER ÖĞRETMENLİĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan chaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

chaos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İstanbul bağcılar da henüz formatör görevlendirmeleri gelmemişken bi çok il BTR görevlendirmelerine başladı bu konu ne zaman netleşecek....

Ne demek gelmedi hocam salı günü formatörlük yazısı geldi Tuzla'ya

formatörlük yazısı gelenler, BTR'ye de geçirilse ya,dilekçe vs ile uğraştırılmadan...
Şile'den ses yok hala BTR ile ilgili :(

ares24' Alıntı:
Ne demek gelmedi hocam salı günü formatörlük yazısı geldi Tuzla'ya
Formatörlük geldi hocam ama görev şartları yine eskisi gibi
yeni resmi yazı ne zaman bize uygulanır acaba**

hiccckup' Alıntı:
hocam
mattainai' Alıntı:
hiccckup' Alıntı:
şişli netleştirdi belli kişiler

o ne demek hocam şişli de kim neyi netleştirmiş.

hocam ben bu btrehber yazısı çıkınca gittiğimde(çünkü formatörlükle ilgili aksilik yaşamıştım) yazının arkasında ilişik bir liste gördüm

hocam bahsettiğin liste 2. okul tercihi yapmayan ve 2. dönem görevlendirmede öncelikle 2. okullara görevlendirilecek öğretmenlerin listesi olmasın...

İstanbulla ilgili bir gelişme yok sanırım btr ile ilgili. ist_koord arkadaşımızdan da ses seda yok :(

formatörlükler onaylandı liselerde açık olan kadarolardada görevlendirme yapıldı 2. dönemi bulur bence

herohamster' Alıntı:
formatörlükler onaylandı liselerde açık olan kadarolardada görevlendirme yapıldı 2. dönemi bulur bence
formatörlük gelmeyecek zaten hocam, bt rehber öğretmenliği görevlendirmelerini bekliyoruz biz, söz konusu yazı Türkiyede tüm illere ulaştı bir istanbula ulaşmadı?? nasıl bi durumdur anlamadım,

Geri