istanbulu bilenler... burası nerede arkadaşlar...

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
bu sahnenin geçtiği yer nerede arkadaşlar?
ve yenibosna metro'dan oraya nasıl gidilir?

Ekli dosyalar

• 01.png
    01.png
    406.6 KB · Görüntüleme: 551
büyük ihtimal ulus parkıdır burası.. ama köprü bu kadar da yakın değil diye hatırlıyorum :S

ilk bakışta bana da Ulus Parkı gibi geldi fakat, sonradan sağ üst kısımda ışıklandırılmış bölümün rumeli hisarının kuzey tarafı olabileceğini fark ettim. Köprünün sol yanındaki gökdelenler de birinci köprü olmayacağını gösteriyor. Buna göre burası olsa olsa Otağtepe olur.

ulaşım içinde ikinci köprüden sonraki ilk çıkış Anadolu Hisarı sapağıdan çıkıyorsunuz. Migrosun oradan sağa girip sonra yine ilk dönüşte sağa Otağtepe tabelası yönüne dönerek varıyorsunuz.
Toplu taşıma ile Kadıköy'den 14M numaralı otobüs gidiyor. Kadıköy'e metrobüs ile ulaşabilirsiniz.

Ama amaç manzaraysa Yenibosna'dan Ulus'a ulaşım daha kolaydır.

valla amaç manzara... hem gidip günü geçirmek hem de güzel manzara karşısında çayları yudumlamak...
otağ olduğuna emin misiniz hocam? o kadar yol gidip eli boş dönmeyelim :)

repocket' Alıntı:
ilk bakışta bana da Ulus Parkı gibi geldi fakat, sonradan sağ üst kısımda ışıklandırılmış bölümün rumeli hisarının kuzey tarafı olabileceğini fark ettim. Köprünün sol yanındaki gökdelenler de birinci köprü olmayacağını gösteriyor. Buna göre burası olsa olsa Otağtepe olur.

ulaşım içinde ikinci köprüden sonraki ilk çıkış Anadolu Hisarı sapağıdan çıkıyorsunuz. Migrosun oradan sağa girip sonra yine ilk dönüşte sağa Otağtepe tabelası yönüne dönerek varıyorsunuz.
Toplu taşıma ile Kadıköy'den 14M numaralı otobüs gidiyor. Kadıköy'e metrobüs ile ulaşabilirsiniz.

Ama amaç manzaraysa Yenibosna'dan Ulus'a ulaşım daha kolaydır.
hocam çok teşekkür ederim. nokta atışı olmuş.
ayrıntılı bilgi buldum
http://muhteremlegeziye.blogspot.com/20 ... i.html?m=1

Geri