izmir formatörlük görevlendirmeleri iptal

Kodla Büyü

adali35

Site Gezgini
arkadaşlar 21 haziran 2012 itibarıyla formatörlük uygulamasına son verildi. eylül de de yenisinin olacağı meçhul..

lçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz emrinde,ders dışı eğitim çalışmalarını yürütmek üzere(Eğitim Kurumlarında Fiilen derse Girenler dışında) Görevlendirilen Öğretmen/İdarecilerin Görevlendirmeleri 21/06/2012
İtibariyle Valilik Makamının 21/06/2012 tarih ve 38381 Sayılı Onayı ile İptal edilmiş olup Valilik Makamı Onayı Ve Müdürlüğümüz Üst yazısı ekte gönderilmiştir.
Bilgilerinizi ve Gereğini rica ederim

S.D.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı

"Fiilen Derse Girenler Dışında" diyor hocam, yani (müdür - yardımcı, şube müdürü, ilçe milli eğitim müdürü vb.) görevlendirmeleri kastetmiş. Formatörlükle alakalı değil. Milleti boşuna heveslendirmeyelim lütfen...

adali35' Alıntı:
esasen bende kuramadım ama ilçe ebitefo mail atmış sona erdi diye ekinde de bu yazı vardı..
ebitefo yanlış iş yapmış ya da ona yanlış iş yaptırılmış . Formatörler onları bu yanlışlarından döndürür :)

Bilgilerinizi ve Gereğini rica ederim
g.gif

her yıl eylülün ilk haftası yazı geliyordu ama bu yıl durum biraz karışık bakanlıktan yazı bekleniyor..

Re: izmir formatörlük görevlendirmeleri meçhul

18 Eylül itibarı ile formatörlükte bir haber yok il milli eğitimde çalışma olduğu ancak olumlu mu olumsuzmu olacağı belli değil.

yazdığımızda suçlu oluyoruz oysa benim kızdığım bu belirsizlik kesin bişey olmaması yapılacak mı yapılmayacak mı görevlendirme meçhul

bugn itibariyle formatörlükle ilgili hemen hemen herşey belirdi.niyet anlaşıldı ek der vermemek ve sömürmek.15 saat dersi olmayan hiçbir öğretmen bilişimci dahil formatör olamayacak yazıya göre.
olsa dahi ek ders alamıyacak. yazının net yorumu budur.

Geri