izmir torbalıyı isteyecekler buraya

Kodla Büyü
torbalıdan merkeze metro varmı asenol hocam?
bir de..

Çetineller ortaokulu
Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi Ortaokulu
Pancar Nezihe Şairoğlu Ortaokulu
80.Yıl Çaybaşı Ortaokulu
okulları hakkında biraz bilgi verirmisin? son iki okul merkezden biraz uzakta sanırım?

Metro yu eylüle yetiştirmeye çalışıyorlar, ilçeyi resmen 2ye böldüler üst geçit yapacaz diye sırf bu yüzden de bana göre bir an önce bitireceklerdir.

Aralarındaki en iyi okul sanırım Çetineller'dir. Pancar en az 30 dk mesafede merkeze o Ayrancılar'a daha yakın

İl bazında açılan başlıklardan ilçe bazında açılan başlıklara geçtik galiba 8)

Buraya yazanların ilk tercihleri mi olacak acaba bu ilçe? 8) :) 8)
:)

Geçen sene eş durumundan ilin açılmasıyla torbalı-ayrancılar a atandım. ne kadar stresli bir süreç olduğunu yaşayarak öğrendiğim için herkese Allah yardım etsin diyorum...

Arkadaşlar BT sınıfı olmayan okullara tayin ister misniz? Nasıl ders anlatacağız biz?

demiryolunda çalışan arkadaşım metroyu 2014 mart seçimine yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi ilk başladığınız anda metro olmayabilir.

ben de 159 puanla torbalı tercih etmeyi düşünüyorum

hakkımızda hayırlısı olur inşaallah

121 puanla bende düşünüyorum . böte mezunuyum. okulları bilen varsa sıralama yapabilir mi?
Çetineller Ortaokulu
Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi Ortaokulu
Pancar Nezihe Şairoğlu Ortaokulu
80.Yıl Çaybaşı Ortaokulu

arkadaşlar cetineller ile gazi i.ö.o. birleştiler tek okulda çünkü gazi'ye yeni bir okul yapılacak(ama daha hiçbir girişim yok) . bu durumda nasıl birşey olur siz daha iyi değerlendirirsiniz ben meslek lisesindeyim.

pancar dan metro geçecek ulaşımı çok rahat olabilir diye düşünüyorum. torbalıya 30 dk mesafede burası.

yazdığınız okullardan sadece pancar'dakinde bt sınıfı olup olmadığını bilmiyorum ama diğerlerinde var

Torbalı pancar'daki okulun mevcudu nedir acaba bulamadım bi türlü büyük bir okul mu?
Bazı okullar çok vahim menderes yeniköy 3 derslik 65 öğrenci var ..

Demise' Alıntı:
Torbalı pancar'daki okulun mevcudu nedir acaba bulamadım bi türlü büyük bir okul mu?
Bazı okullar çok vahim menderes yeniköy 3 derslik 65 öğrenci var ..
Develi ile Yeniköy 4 derslik diye biliyorum. (5-6-7-8) Yani en az 4 saat en fazla 6 saat BT dersi var. Bu okullarda 15 saate tamamlamak sıkıntı olabilir. Çünkü her 2 okulda da öğretmen eksikliği pek yok diyebiliriz. 8) BTR olmazsa 2. ve 3. okul arayışınız olabilir. 8)

Geri