Jedna ve U3ROM virüslerini nasıl silebilirim?

Kodla Büyü

FatmaBeyza

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Okulda tüm pc ve flash disklere bulaşan bu virüslerden kurtulamıyorum. Nod32 veya Combofix görmüyor. Başka birçok antivirüs ve antitrojan denememe rağmen virüsleri görmüyorlar ya da temizlenmiyorlar. Araştırdığımda gördüm ki bunu silen prg linkinden çok bu virüsü yayınlayan daha çok site var?

Ne yapmam gerektiği konusunda bir fikri olan var mı?

prevx diye bir anti trojan ararken kendi ellerimle galiba başka bir virüs daha yükledim :S çünkü çünkü şimdi kaspersky başka virüsler gösteriyor.
aktivasyon kodu olmadığı için de temizleyemiyor :(
şimdi daha da bir büyüdü işim offfffff

u3rom u kaspersky maleseff silmiyor virüs tüm klasörleri gizliyor xp tabanlı bir bilgisayrda gösterebiliyor win7 de malesef gizlenen dosyalar gösterilemiyor..

emrahgunes' Alıntı:
wezyr' Alıntı:
u3rom u kaspersky maleseff silmiyor virüs tüm klasörleri gizliyor xp tabanlı bir bilgisayrda gösterebiliyor win7 de malesef gizlenen dosyalar gösterilemiyor..

U3ROM temizlemek için Prevx 3.0 adında bir program buldum...

http://pxnowa.prevx.com/zerol/prevxcsifree.exe

bende silemedim bu u3rom virüsünü bu proğramıda anlayamadım çalıştırdım sürekli hatalar veriyor.lütfen yardım.

Ben esetten vazgeçtim artık Avira AntiVir kullanıyorum ücretsiz güncellenelebilir virüsleri geçtim crackleri bile temizleyecem diyor program :lol:

hocam kaspersky in sitesinden kasper resque disk 10 programı var iso olarak veriyor nero ile yazdır cd den boot ediyor hem de güncelleme yapılabiliyor şifre istemiyor virüs trojan worm spyware her şeyi buluyor temizliyor

kolay gelsin deneyin.

mkarakus30' Alıntı:
hocam kaspersky in sitesinden kasper resque disk 10 programı var iso olarak veriyor nero ile yazdır cd den boot ediyor hem de güncelleme yapılabiliyor şifre istemiyor virüs trojan worm spyware her şeyi buluyor temizliyor

kolay gelsin deneyin.

katılıyorum,

konu biraz eskimiş fakat işe yarar, flashınızda bulunsun, bu başlıkta linkleri vardı.

guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/kaspersky-rescue-disk-cd-ve-usb-den-virus-tarama-t52781.html

the_korsan' Alıntı:
mkarakus30' Alıntı:

kolay gelsin deneyin.

katılıyorum,

konu biraz eskimiş fakat işe yarar, flashınızda bulunsun, bu başlıkta linkleri vardı.

guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/kaspersky-rescue-disk-cd-ve-usb-den-virus-tarama-t52781.html

bu araçla tarattığımızda bilgileri kurtarabilecek miyiz yoksa toptan mı temizlik yapıyor

Geri