Joomla kullanarak hazırladığım web sitesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan twoalfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Site hoş olmuş. :alkis: ama resimli banner ın altındaki yertam gözükmüyor. şu ansayfa galeri anker olan şerit ...

mr3555' Alıntı:
Site hoş olmuş. :alkis: ama resimli banner ın altındaki yertam gözükmüyor. şu ansayfa galeri anker olan şerit ...
Ben bir kaç tarayıcı ile test etmeye çalıştım ama siz hangi tarayıcı ile baktınız.

mr3555' Alıntı:

Evet hocam internet explorer 9 kullanıyorum ben de... menülerdeki resimlerin altındaki yazıların yarısı görünüyor.. Bu arada siteniz güzel olmuş...

operada dağılıyor özellikle üstte header ın altına menü kayıyor tanıtım videosu ziyaretçi defteri vs.
explorer9 da header altındaki üst menü resimli olanın aneler olduğu yazan yazılar görünmüyor bilginize ayrıca haberlerin resimleri haberin dışına taşıyor

Yalnız_Kurt' Alıntı:
operada dağılıyor özellikle üstte header ın altına menü kayıyor tanıtım videosu ziyaretçi defteri vs.
explorer9 da header altındaki üst menü resimli olanın aneler olduğu yazan yazılar görünmüyor bilginize ayrıca haberlerin resimleri haberin dışına taşıyor
Teşekkürler. Firefox, explorer 8 (kullanıyormuşum), google chrome bunlarla denedim öyle yazdım siteye. Ne güzel sorun yok diye kendi kendime mutlu oluyordum :puhaha: Biraz daha düzeltelim bakalım.

Geri