joomla mı WP mi

Kodla Büyü
İlk yıllarımda Joomla! derdim ama şu sıralar WP'yi tervih ediyorum.

Jomlada hayatta sıkıntı çekilmez...

Okullar için Joomla... Tek geçerim..

Okul için wp tema sıkıntısı var ama inat ettim wp'ye geçireceğim ben de siteyi..

Değerli arkadaslar
Web site tasarimi ile ugrasan halihazirda sitesi olan veya bu işlere ilgili olan arkadaşlar hangisini onerirler. Tabi gerekçe de belirtmenizi rica edecegim
Teşekkürler

aradan uzun seneler geçmiş wordpress daha çabuk arama motorlarında tanınıyor ve sistem kayanklarını daha verimli kullanıyor diyorlar ikisinden de birkaç site yaptım ama bence joomla daha profesyonel gerçi ne sitesi yaptığınıza bağlı

İkisini de yoğun kullanan biri olarak;
Ne yapmak istediğinize göre değişir. Haber sitesi içinse seo uyumu daha iyi olduğu için WP, okul vb çok sık güncelleme gerektirmeyen işlerde Joomla (tema, eklenti desteği çok fazla). Farklı bir şey ararsanız da Drupal. Wp ve Joomla nın artılarını toplamış ama fazla bilinme ve kullanımaz.

Suan piyasa şartlarında yaptiginiz veya yapilan isyeri tanitimi be kurumsal web site tasarimlarinizi nasil yapmaktasiniz
Saygilar

güncel olarak bu sorunun cevabını bende merak ediyorum wordpress mantıklı geliyor ama ücretsiz tema bulamıyorum indiriyorum kuruyorum demo çıkıyor neredeyse hepsi

Geri