JPEG FORMATINDA TABLO

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
JPEG formatında tablonun çıktısını almak istiyorum hocalarım. Excel'de tekrar yapmaktansa, tablonun çıktısını nasıl alabilirim acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada tablonun çıktısı derken excel ortamına aktarmaktan bahsediyorsunuz değil mi ben öyle anladım çünkü

Yoksa zaten resmi yazdırmanız yeterli

resmin tamamına ihtiyacınız yoksada win7 için ekran alıntısı aracını ya da diğer işletim sistemlerinde ise paintle düzenleyip yazdırmanız mümkün

Evet hocam excele aktarmak istiyorum; ama resim olarak bile yazdıramıyorum ki. Yazdır seçeneği aktif değil.
Konu günceldir, fikri olan hocalarım yardımcı olarak sevinirim.

Finereader'ı denemedim hocam, müdür okuldayken sordu, yanımda programı yoktu. Programsız bir yolu var mıdır diye merak ettim, var mıdır acaba? (Resmi yazdır seçeneği de zaten aktif değil)

hocam sorunu tam olarak anlamış değilim.
fotoğraf görüntüleyicilerden herhangi biri açıyor ise yazdır butonunun aktif olması lazım.. yazdırmıyor ise fotoğrafı da görüyor iseniz printscreen yapıp fotoğrafı tekrar kaydedin hocam heralde hallolur.

yazılar ve tablolar düzgünse çözünürlüğü yüksekse abby fine readerdan eksiksiz çevrilebilr bence internetten bakın hocam bulur indirirsiniz programı her zaman lazım olabiliyor

Yazdır seçeneği aktif değil, printscreen de işe yaramadı hocam. Yapamadım :(
abbyfine' ı deneyeyim.

Geri