köyde formatörlük

Kodla Büyü

jasmin23

Site Gezgini
Arkadaşlar bir köy okulunda formatörüm.Bilgisayar dersi yok.Okulun web sayfası yok onu hazırlayacağım.Labratuarda ki bilgisayarları gözden geçirdim.Kullanıma
hazırlar.Bunların dışında neler yapabilirim sizce..Hani öğrencilere nasıl faydalı olabilirim..Okul küçük olduğu için Çok fazla yoğunluğum olmayacak çünkü..
birde siteden baktım ama formatörlük için yıllık çalışma planı önceki yılların olurmu? 2011-2012 bulamdaım.

köyün durumu nasıl..
meraklılar ise köylüye bilgisayar kursu açabilirsin.. veya lab. ı köylüye günlük 1 saat açabilirsin..

hocam burada köylülerin geleceğini sanmıyorum.Birde labı öğrencilerede daha kullandırmadım hiç.Öğlen 1 saat ara var.
o arada öğrenciler evlerine yemeğe gidiyorlar.Diğer vakitlerde dersdeler.Öğrenciye nezaman kullandırabilirim bilmiyorum..

köyde kalmıyorsanız biraz gbi..
hani haftasonu gelmek de mantıklı değil ben olsam yapmam yani..
oturun kafa dinleyin biraz o zaaman :D

jasmin23' Alıntı:
hocam burada köylülerin geleceğini sanmıyorum.Birde labı öğrencilerede daha kullandırmadım hiç.Öğlen 1 saat ara var.
o arada öğrenciler evlerine yemeğe gidiyorlar.Diğer vakitlerde dersdeler.Öğrenciye nezaman kullandırabilirim bilmiyorum..

hocam,eğitim tam günse 15 den 17 ye kadar kullanırlar?

jasmin23' Alıntı:

valla hocam ben de bu şekilde düşünüyordum ama kurs açtım köyde geçen sene. 10 kişi çıkar çıkmaz diye beklerken 27 kişilik bir liste oldu elimde. Daha da isteyen vardı lakin lab fazlasını kaldıramayacağı için alamadık. Hiç beklemediğiniz yerde istekli kişiler çıkabiliyor. Dip not olarak belirtmek istedim (:

Arkadaşlar hafta sonu çalışmak istemiyorum zaten.eğitim 8:30 2:30 arası.Ben bu sattler arasında ne yapabilirim diye soruyorum.

hocam şehir merkezinde olduğunu, ders sonunda da bütün öğretmenlerle birlikte merkeze döndüğünü , öğle arası okulda olduğunu varsayarak söylüyorum.., yemek çay sigara dinlenme saatinden feragat edip öğle arası lab. ı açıp kullandırabilirsin.. yapabileceğin tek şey bu gibi..

Geri