KİTAP SİTESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btr23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btr23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malum önümüz tatil bolca kitap alıp okumayı planlıyorum. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı satış yapan, indirim kuponu bulabileceğimiz site var mı?
Şimdiden teşekkürler...

Hocam ilk olarak letgo ya bakmanizi öneririm. Orada çok uyguna kitaplar bulabiliyorsunuz. Daha sonra klasik yöntemler. Kitapyurdu,İdefix...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

btr23' Alıntı:
Arkadaşlar malum önümüz tatil bolca kitap alıp okumayı planlıyorum. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı satış yapan, indirim kuponu bulabileceğimiz site var mı?
Şimdiden teşekkürler...
Ben ağaçların sürekli kesilip kitap yapılmasından dolayı kitaba karşıyım hocam. Elektronik kitap okuyucu alınıp epub formatında yazı okumayı tercih ediyorum. Hatta eşime xiaomi mi max telefon aldım bu yüzden 6.4 inç. Rahat rahat okuyabiliyor artık. Hemde ücretsiz.

VY_Canis_Majoris' Alıntı:
Basılı kitap okuma işini bırakalı çok oldu hocam, basılı olarak ancak gazete,dergi... gibi şeyler okuyorum.
Basılı kitap zahmetli ben e-kitap okuyorum size de e-kitap öneririm.

Binlerce kitap var şu linkte indirin indirin okuyun.
*Bir pdf dosyası ile elinizin altında bir kütüphane.
e-kitap (ücretsiz) BAŞLANGIÇTAN -05-09-2014 TARİHİNE KADAR.pdf - 8.4 MB
http://dosya.co/432gzx4hunjd/e-kitap_(ücretsiz)_BAŞLANGIÇTAN_-05-09-2014_TARİHİNE_KADAR.pdf.html

E-Kitap rahat okuyabilmek için
1.Tel ekranı büyük olmalı
2.Kullanışlı bir e-kitap okuma programı indirin.
3.tablet varsa tablet üzerinden okuyun.
görmemiştim hocam sizin yazınızı pardon. Tercüman olmuşsunuz resmen :roll:

Bende 300 e yakın klasik kitap var epub formatında. Yükleyebilirim denemek isterseniz.

Akşam bu yazı altında paylaşırım hocam veya drive a yüklerim.

e- kitap sayesinde gittiğiniz her yere kütüphanenizide götürmüş oluyorsunuz. son 4-5 yıldır basılı kitap almıyorum.

vayarkadas' Alıntı:
e- kitap sayesinde gittiğiniz her yere kütüphanenizide götürmüş oluyorsunuz. son 4-5 yıldır basılı kitap almıyorum.
Hocam bu konuda size katılamayacağım maalesef çünkü o kitap kokusu,ele alıp sayfa çevirme, işin çıktığında yaprağını katlama ayrı bir haz. :idea:

gözlerim 20 dakika içinde yoruluyor tabletten okuyunca. kitabın yerini hiç bir elektronik alet tutamaz bence

itsmoda' Alıntı:
vayarkadas' Alıntı:
Hocam bu konuda size katılamayacağım maalesef çünkü o kitap kokusu,ele alıp sayfa çevirme, işin çıktığında yaprağını katlama ayrı bir haz. :idea:

hocam ilk başlarda bana da öyle geliyordu ama bir iki kitabı telefondan okuyunca insanın fikri değişiyor.
Kitap için evde özel zaman ayırıp çay kahve eşliğinde keyif yapıyorsanız dediğiniz özellikleri arayabilir insan ama benim gün içerisinde ne zaman kitap okuyacağım pek belli olmuyor.Günün herhangi bir saati (otobüste,tenefüsde,beklerken v.b) açıp kitabı okuyabilmek büyük zevk.helede binlerce kitabı yanınızda taşıyor olmak apayrı bir lüks.

ersan3333' Alıntı:
gözlerim 20 dakika içinde yoruluyor tabletten okuyunca. kitabın yerini hiç bir elektronik alet tutamaz bence

hocam size tavsiyem amazon kindle tarzı e- mürekkep, e-kağıt teknolojisindeki e-kitap okuyuculardan alabilirsiniz. saman kağıttan bir farkları yok.

telefon için e-reader prestigo isimli okuyucu tavsiyemdir.pekçok dosya uzantısı desteklediği gibi e-publarda sesli okuma yapabiliyor.

telefon ve tabletten kitap okumanın uzun vadede gözlere zarar verdiği biliniyor. bunun yerine amazon kindle, kobo gibi e-ink teknolojisine sahip okuyuculardan alabilirsiniz. ben amazon kindle aldım ve çok memnunum. türkçe dil desteği eksikliği dışında bir eksi yanını görmedim. ingilizce olması da bizler için dezavantaj sayılmaz.
şu anda bilgisayarımda kayıtlı 4000 civarı kitap var. ayrıca facebook gruplarında sürekli yeni kitaplar paylaşılıyor.
almadan önce ben de "öyle kitap mı okunur, kitaba dokunmam lazım, kokusunu duymam lazım" diyordum ama şimdi iyi ki bu cihazı almışım diyorum.
aynı anda onlarca kitabı yanımda taşıyabiliyorum. şarjı da her gün kullanmama rağmen 15-20 gün gidiyor. kitap okumayı seven ve sürekli okuyan kişiler için harika bir cihaz.

btr23' Alıntı:
Şimdiden teşekkürler...

Hocam kitap sitelerinde de diğer ticaret siteleri gibi farklı kitaplar farklı siteler de uygun fiyatlı olabiliyor. Genelde kitapyurdunun bu konuda daha uygun fiyatlı satış yaptığı söyleyebilirim. Ayrıca kitapyurdu platin üyelik uygulaması başlattı. Siteden yorum yapıp kitap alıp kazanan puanlar 5000 e ulaştığında 1 ay boyunca platin üye olabiliyorsunuz. http://www.kitapyurdu.com/index.php?rou ... ion_id=120 Platin üyelik aldım, denedim. Çok uygun fiyatlı kitaplar hariç çoğu kitapta %10 indirimi uyguluyor. Etiket fiyatı 30 lira olan bir kitap 23 liraya satılırken 20,70 e geliyor. Fazlaca kitap alacaksınız avantajlı bir durum. Geçen hafta 900 liralık bir alışverişte 80 lira civarı indirim sağladı. Ayrıca kargo bedava.
http://www.ucuzkitapal.com/ sitesinde çokda popüler olmayan ancak tercih edilebilecek kitaplar 2-3-4-5-10 lira fiyatlarla satılıyor,incelenebilir. Set halinde kitaplar alacaksanız hepsiburada bu konuda daha uygun fiyatlar verebiliyor. Ayrıca perşembe günleri HB da seçili kitaplarda hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Markafonide de zaman zaman 9,90 kampanyası yapılıyor. Piyasa fiyatı 15-20 liralarda olan kitapları 10 liraya alabiliyorsunuz.

Benim tavsiyem kitabın kütüphanenizde bulunmasını isterseniz satın alın. Yoksa il ya da büyük ilçe halk kütüphanelerinde popüler kitaplar bulunmasa da aradığınız pek çok esere ulaşacağınızı düşünüyorum. Emanet yoluyla kitaplardan faydalanabilirsiniz. Ben de bu dönem böyle yapmayı düşünüyorum.

selcuklu' Alıntı:
btr23' Alıntı:
Şimdiden teşekkürler...

Hocam kitap sitelerinde de diğer ticaret siteleri gibi farklı kitaplar farklı siteler de uygun fiyatlı olabiliyor. Genelde kitapyurdunun bu konuda daha uygun fiyatlı satış yaptığı söyleyebilirim. Ayrıca kitapyurdu platin üyelik uygulaması başlattı. Siteden yorum yapıp kitap alıp kazanan puanlar 5000 e ulaştığında 1 ay boyunca platin üye olabiliyorsunuz. http://www.kitapyurdu.com/index.php?rou ... ion_id=120 Platin üyelik aldım, denedim. Çok uygun fiyatlı kitaplar hariç çoğu kitapta %10 indirimi uyguluyor. Etiket fiyatı 30 lira olan bir kitap 23 liraya satılırken 20,70 e geliyor. Fazlaca kitap alacaksınız avantajlı bir durum. Geçen hafta 900 liralık bir alışverişte 80 lira civarı indirim sağladı. Ayrıca kargo bedava.
http://www.ucuzkitapal.com/ sitesinde çokda popüler olmayan ancak tercih edilebilecek kitaplar 2-3-4-5-10 lira fiyatlarla satılıyor,incelenebilir. Set halinde kitaplar alacaksanız hepsiburada bu konuda daha uygun fiyatlar verebiliyor. Ayrıca perşembe günleri HB da seçili kitaplarda hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Markafonide de zaman zaman 9,90 kampanyası yapılıyor. Piyasa fiyatı 15-20 liralarda olan kitapları 10 liraya alabiliyorsunuz.

Benim tavsiyem kitabın kütüphanenizde bulunmasını isterseniz satın alın. Yoksa il ya da büyük ilçe halk kütüphanelerinde popüler kitaplar bulunmasa da aradığınız pek çok esere ulaşacağınızı düşünüyorum. Emanet yoluyla kitaplardan faydalanabilirsiniz. Ben de bu dönem böyle yapmayı düşünüyorum.

Hocam öncelikle teşekkür ederim.
Kesinlikle sizinle aynı düşünüyorum. saydığınız sitelerin dışında trendyolda da bir kaç kampanyaya rastlamıştım. Kütüphane bence evlerin olmazsa olmazı. Tabi ki arkadaşların yazdığı e-kitap olayı da çok güzel ancak ben kitaba dokunmayı yeğleyenlerdenim. :) önerdiğiniz sitelere bakacağım umarım hatrı sayılır birşeyler vardır artık yoksa dahi kitapyurdundan alacağım. Çünkü DR mağazasında 30 tl olan kitap burada 22 tlye satılıyor bu bile büyük bir avantaj bence.

Geri