Kılavuz Kitap Kullanıyor musunuz?

Kodla Büyü

denizlerb

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar kılavuz kitaptaki etkinliklerin öğretici olmadığını düşünüyorum. kazanımlara göre kendi etkinliklerimi hazırlıyorum ve öğrenciler konuyu daha iyi anlıyorlar. ders bu şekilde daha verimli olmasına rağmen müffettiş geldiğinde problem çıkarır mı acaba? sizler takip ediyor musunuz kılavuz kitapları?

Kazanım kitaptaki kazanım sonuçta. kitaplar da eski , sizin hazırladığınız hem güncel hem sınıf seviyenize göre sonuçta.
Aslında takdir etmesi lazım ama hiç belli de olmaz adam gıcık birisi olabilir.

Kimdi hatırlamıyorum, ders esnasında başka bir kaynaktan test çözdürürken derse müfettiş gelmiş. Adam ne dese beğenirsiniz , " MEB'in kitabında herşey fazlasıyla var, yetmiyor mu niye farklı kaynak kullanıyorsunuz ? Neden ders esnasında test çözdürüyorsunuz, dersinizi işlesenize ..."

Böyle de müfettişler var, durum biraz gelen kişiye de bağlı.

Bu arada hazırladığınız etkinlikleri paylaşırsanız sevinirim.
bizler de faydalanırız belki :)

Kullanmıyordum. Müfettiş kullanacaksın, seviyeyi de düşürmeyeceksin dedi. Köy şartlarından haberi yok :verymad:

Hocam adımıza düzenlenmiş tek materyal o, onu da görmezlikten gelemedim doğrusu ve kullanıyorum, zaten bildiğim kadarıyla bu seneki 5. sınıflardan başlayarak dönüşümlü olarak onu da kaldıracaklar ve yaklaşık 3 sene sonra o da olmayacak elimizde. Bence bu süre içinde tadını çıkara çıkara kullanalım :D

Klavuz kitapta saçmalamışlar bölgesel farklılıklar gözönünde bulundurulmamış. 1 senedir fareyi kullanmasını öğretemediğim öğrenciler var o klavuzu hazırlayanlar gelsinde seviyeyi yüksek tutup anlatsınlar bakalım...

sadoo_' Alıntı:
Klavuz kitapta saçmalamışlar bölgesel farklılıklar gözönünde bulundurulmamış. 1 senedir fareyi kullanmasını öğretemediğim öğrenciler var o klavuzu hazırlayanlar gelsinde seviyeyi yüksek tutup anlatsınlar bakalım...

al benden de o kadar. adam bilgisayarı okulda görüyor (bilgisayarlarda antika) programa bakıyorum access anlat diyor. gelsin de kendileri anlatsın. temel bilgisayar dersleri işliyorum kitap kesinlikle kullanmıyorum kim işlem yapacaksa müfettişlerden buyursun gelsin

biraz olsun içim rahatladı. bakanlık kitap hazırlamış ama ben kullanmıyorum diye içime dert olmuştu. bu sene bize çalışma kitaplarıda gelmedi. pdf sinden işleyebilirdim ama dediğim gibi o etkinliklerle öğrenme gerçekleşemez kanaatindeyim.

denizlerb' Alıntı:
bt^' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:
öğrenci çalışmaları

site tasarımında hangi programı kullandınız?
dreamweaver

teşekkürler, biz de html ile not defterinde oluşturmaya çalışıyoruz sizin çalışmaları örnek olarak göstereceğim.
ben de kullanmıyorum bu arada kılavuz kitap, örneklere baktım benzer örneklerle ben de istenilen kazanımları kazandırmaya çalışıyorum.

Geri