Kılavuz kitap yoksa?

Kodla Büyü

pozkan

Üye
Arkadaşlar ortaokullarda günlük plan yapmıyorduk kılavuz kitaplarımız olduğu için.5 ve 6. sınıflarda bu sene kılavuz kitaplar olmadığı için bir de günlük plan yapmak zorunda mı kalacağız, öyle söyleyenler duydum da, gözüm korktu :|

bilişim teknolojlileri zorunlu mu?Bilişim sınıfı olmadığı ders verilmiş?Branş Türkçe.Tavsiyeniz nedir hocam

bilal47' Alıntı:
bilişim teknolojlileri zorunlu mu?Bilişim sınıfı olmadığı ders verilmiş?Branş Türkçe.Tavsiyeniz nedir hocam
Evet zorunlu, ayrıca bt sınıfı yoksa kafana göre takıl diyeceğim, ama etik olmaz. Bildiğin kadarını yap...

pozkan' Alıntı:
Arkadaşlar ortaokullarda günlük plan yapmıyorduk kılavuz kitaplarımız olduğu için.5 ve 6. sınıflarda bu sene kılavuz kitaplar olmadığı için bir de günlük plan yapmak zorunda mı kalacağız, öyle söyleyenler duydum da, gözüm korktu :|
Doğru duymuşsunuz hocam.

bilal47' Alıntı:
Türkçe dersi işleyin, test çözdürün, müfettişler ve okul idaresi anlayacaktır.

ders yok lab var, ders var kitap yok lab yok
y-x=y-x-k bu ne bicim denklem loww

elrond' Alıntı:

Hocam çözüm yollarından biri y=x, k=0 diğeri y=-x, k=0

Bardağa boş tarafından bakarsak k'yı hep sıfır olarak görürüz. Dolu tarafından bakarsak k'nın değerinin kesin olduğunu biliriz. :lol: Burda k'nın sıfır olmasını BT dersinin artık zorunlu olmasına, x=y veya x=-y olasılıklarını da BT labının olup olmaması durumuna benzetirsek... Vel hasıl-ı kelam bu ders bi şekilde işlenecek. :) Sürekli napıcaz diye yakınıp başlıklar açmaktansa forumu araştırıp, paylaşılan yıllık plan ve etkinlikleri takip etmek daha faydalı olacaktır.

Eslivya' Alıntı:
elrond' Alıntı:

Hocam çözüm yollarından biri y=x, k=0 diğeri y=-x, k=0

Bardağa boş tarafından bakarsak k'yı hep sıfır olarak görürüz. Dolu tarafından bakarsak k'nın değerinin kesin olduğunu biliriz. :lol: Burda k'nın sıfır olmasını BT dersinin artık zorunlu olmasına, x=y veya x=-y olasılıklarını da BT labının olup olmaması durumuna benzetirsek... Vel hasıl-ı kelam bu ders bi şekilde işlenecek. :) Sürekli napıcaz diye yakınıp başlıklar açmaktansa forumu araştırıp, paylaşılan yıllık plan ve etkinlikleri takip etmek daha faydalı olacaktır.
onu da yaptık hocam ahanda ranza :)
ilkogretim-bilisim-teknolojileri-dersi-planlari-f227/bana-uygun-plan-bulanin-40-yil-kolesi-olurum-t116909.html

Tam olarak söylemek istediğim de buydu hocam. :) BT sınıfı olmadan ders işlemek kolay olmayacak elbet ama şartları zorlamak zorundayız.

bana yardımcı olun arkadaşlar hiçbir eşy bilmiyorum hangi planı kullanayım günlük plan işine gireyim mi?İşleyeceğim konuların 5 ve 6 lar için hazılanmış konuları var mı?Çocuklara yine de bilgisayarı tanıtmak istiyorum

5 ve 6 lar için kılavuz kitap yok o zaman günlük plan yapılcak değil mi arkadaşlar ?
peki 7-8 lerin klavuz kitabı var mı?

Zaten uzun zamandır klavuz kitaplar gelmiyordu, ilk defa bu sene 7-8 geldi ama 1den5e kadar olan klavuz kitap bende vardı, onu kullanırım yine günlük plan yapmam diye düşünüyorum.. zaten içeriğinde değişen birşey yok

öğretim programı değiştiği için eski kitaplar sadece etkinlik yönünde bize destek olursa olur diye düşünüyorum. Günlük plan da yapmak zorundayız arkadaşlar bu kadar da üşenmeyelim yaa. Bu dersi biz anlatacaz kitap yoksa araştırıp kaynak bulup ne anlatacağımıza bakıp gidecez nasıl olsa.. bunlara baktıktan sonra da günlük planı hazırlamanın da zor olmayacağını düşünüyorum.

Şimdi günlük plan mı yapıyoruz yıllık mı. ben dersi nasıl işleyeceğimi bilemedim. müfredat yetersiz, kaynak yok. nasıl olacak .

Geri