Kırıkkale bilişim teknolojileri Norm fazlası atamaları

Kodla Büyü
valla halk eğitim açık gözüküyor. ben norm fazlası değilim ama ben olsaydım halk eğitimi yazardım.

merkezde açık gösterilen doğru dürüst yer yok ki hocam. hanımeller ve halk eğitim merkezi var.diğer 2 okul meslek lisesi.hanımellere benden daha yüksek puanı olan gider diye düşünüyorum. halk eğitim cazip görünüyoo ilçelere gitmektense. halkeğitimin çalışma sistemi nasıl bilmiyorum. bizim bt rehberliği var o devam eder mi bilmiyorum.

benim durum çok trajikomik. aslında kendi hatam da var. geçen sene anadolu lisesi sınvalarına girecektim para yatırma tarihini kaçırdım. geçen sene norm 1 di bu sene norm 0 olarak geldi.bölge normuna bakmışlar ve bizim okula norm vermemişler.

geçmiş olsun hocam. merkezde 13 boşluk var. 13 tanede ilde norm fazlası var. birine yerleşirsiniz. yedekte bulusun dersende yahşihan yazarsın. umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Yahşihan'da iki fazla ve iki açık var. İlçe dışından kimse gelemez gibi görünüyor. Merkez ilçe içinde aynı durum söz konusu.. (Madde-2)
Sanırım önce ilçeleri sonra tüm ili değerlendirecekler...

Evet... re'sen atama yapılmadı. Bana da şaka gibi ama hiç BT dersi olmayan bir okul çıktı.
Keşke tercih yapmasaydım. Yapmayanlara birşey olmadı...
Eylülde normlar girilirken doğru girmişler fakat BT öğretmeni olmadığı için idarede mecburen başka seçmeli dersler açmış..

Yani ikinci dönem hiç BT dersim yok...Sinirden gülsemmi ağlasammı??? La havle..

yozgatta halk eğitimi tercih etmeyin dediler. bakanlığın yazısı var halk eğitime norm fazlaları atanamaz diye. eğer kırıkkalede atama olursa haberimiz olsun ben halk eğitime gitmek istiyorum yasal dayanağı olmadığı halde gidemezsin diyorlar.

hasan hocam öncelikle geçmiş olsun..resen atama ile tercihlerim dışında bi ilçeye yollandım.. hem de kendi okulumdan daha az dersi olan bi yere.. mebbis'e de normal atama gibi göstermişler.. resen yapmamış gibi... herşeyi örtbas etmeye çalışırmış gibi bi halleri var..

hasan hocam beni de karakeçiliye sürdüler.. "resen" bazo şanslı arkadaşlarımız okullarında kaldılar...

desire547' Alıntı:
hasan hocam beni de karakeçiliye sürdüler.. "resen" bazo şanslı arkadaşlarımız okullarında kaldılar...

Nasıl yani şanslı. Re'sen atama puan üstünlüğüne göre yapılır. Puanı yüksek olan yerinde kalmıştır. Öyle olmadı mı?

icerha' Alıntı:
desire547' Alıntı:

Nasıl yani şanslı. Re'sen atama puan üstünlüğüne göre yapılır. Puanı yüksek olan yerinde kalmıştır. Öyle olmadı mı?

85 puanla bende kaldı en son resen atama, hatta günden kaybettim. benimle aynı puanda olan bi arkadaş, gün sayısı benden fazla olduğundan okulunda kaldı.. 2 kişi okullarında kaldı zaten bizim branştan.

serdar227' Alıntı:
icerha' Alıntı:
desire547' Alıntı:

85 puanla bende kaldı en son resen atama, hatta günden kaybettim. benimle aynı puanda olan bi arkadaş, gün sayısı benden fazla olduğundan okulunda kaldı.. 2 kişi okullarında kaldı zaten bizim branştan.

Sivas'ta birinci aşama ilçe içinde yapıldı. 5 kişi tercih yaparak atandı. İkinci aşamada il genelinde tercihler alınıyor şimdi. 26 norm fazlası 13 ihtiyaç var. 13 kişi yerinde kalacak. Sınavla öğretmen alan okulları ve meslek liselerini de düşünürsek 13 sayısı daha da artabilir.

hocam orda bir kinaye yoktu. başka ilçelerde de açık olsaydı size de sıra gelebirdi bu bir şans değil midir? resen atamanın nasıl yapıldığını biliyorum...

Geri