hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,891 15 Şubat 2013 #1 2013-Şubat görevlendirmesi yapılmayacakmış. Bilgisi olan var mı? Bimer'e şikayet yazmayı düşünüyorum? Bildiğim kadarıyla geçen sene A. ilinde MEM de görevli bazı kişiler bundan dolayı ceza almışlar..
2013-Şubat görevlendirmesi yapılmayacakmış. Bilgisi olan var mı? Bimer'e şikayet yazmayı düşünüyorum? Bildiğim kadarıyla geçen sene A. ilinde MEM de görevli bazı kişiler bundan dolayı ceza almışlar..
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,515 15 Şubat 2013 #2 yapılmayacağını kim söyledi hasan hocam
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,891 15 Şubat 2013 #3 MEM'e gittim. Orada söylediler. Öğretmelerin çoğu 30 saati doldurmışlar, görevlendirmeye ihtyaç yokmuş...
MEM'e gittim. Orada söylediler. Öğretmelerin çoğu 30 saati doldurmışlar, görevlendirmeye ihtyaç yokmuş...
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,515 15 Şubat 2013 #4 valla benim bildiklerimin hepsinin 15-20 saat dersi var. recep hoca orada mıydı? mem'de kim söyledi olmayacağını
valla benim bildiklerimin hepsinin 15-20 saat dersi var. recep hoca orada mıydı? mem'de kim söyledi olmayacağını
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,891 15 Şubat 2013 #5 Recep Bey vardığımda yoktu. Görevlendirmenin onunla alakası yok. Atama bakıyor.
först Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 16 Şubat 2013 #6 bu görevlendirmelerin suyunu çıkardılar.canları isterse yapılıyo istemezse yapılmıyo.30 saatini tamamlayan da kimler?bıktırdılar artık.
bu görevlendirmelerin suyunu çıkardılar.canları isterse yapılıyo istemezse yapılmıyo.30 saatini tamamlayan da kimler?bıktırdılar artık.
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 16 Şubat 2013 #7 Hocam Kırıkkale'de fatih projesi yokmu? Yada pilot okul yok mu? Bilişimciler birleşip görüşseniz birşeyler elde edilir bence...
Hocam Kırıkkale'de fatih projesi yokmu? Yada pilot okul yok mu? Bilişimciler birleşip görüşseniz birşeyler elde edilir bence...