Kırıkkale formatörlük 2012 eylül

Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
bu sene kırıkkalede formatörlük olmayabilirmiş arkadaşlar. sizin başka duyumlarınız var mı?

Hocalarım biz BURDUR olarak yarın mem müdürü ile görüşmeye gidiyoruz. Aynı duyarlılığı sizlerden de bekleriz.

bizde yapabiliriz. kırıkkale'deki arkadaşlar bana özelden mesaj atarlarsa. formatörlük için bugün öğleden sonra buluşabiliriz.

cumadan sonra meb'in önünde bulaşuyoruz arkadaşlar. geç kalan falan olursa öğretmenevinin bahçesinde bulabilir bizi.

herkes tanıdığı bt öğretmenine telden ulaşırsa daha kolay toplanırız

bugün 13:30da öğretmenevinde tekrar toplanacağız arkadaşlar. telefon numarası olanlara telden tekrar ulaşacaz. ancak olmayanlarda olabilir görenler 13:30da öğretmenevine gelebilir. ya da benimle irtibata geçsinler.

Başlığı geç gördüm, sadece bilgiledirmek iin konu başlığı açmayı düşünüyordum, bilgi kirliliği olmasın diye arama yapmıştım ki, bu konuyu buldum...

Okula başvurular için yazı gelmiş..9/10/2012
Müdür bey aradı, yarın sabah geldiğinde dilekçeni verki yazıyı yetiştirelim diye. Yarın ilçeden istiyorlarmış..

arkadaşlar Recep bey M.E.M tarafından formatörlüklerin onaylanmadığını bildirdi. Benim yapacağım birşey yok siz ne yaparsanız yapın demeye getirdi...

Milli Eğitim Müdürünün Son açıklaması: (Emel Öğretmenimin Görüşmesi)
"Okul müdürleri bize formatöre ihtiyacım var şeklinde talepte bulunurlarsa görevlendirme yaparız"

en geç 17/09/212 pazartesi günü okul müdürlükleriyle görüşelim ve bu işi elden takip edelim. Müdür tamam yazarım der araya kaynar ...

Yazı direk İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılacak

Okullara gelen maille

"Okul Müdürlerinin Dikkatine
2012-2013 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemi Bilişim Teknolojileri
Okul Formatör Öğretmen görevlendirmeleri yapılması
planlanmaktadır.

Bilişim Teknolojileri Okul Formatör Öğretmeni olarak görev almak isteyenler
(Branşı Bilişim Teknolojileri ve 180 saatlik BT Okul Formatörlük belgesi olanlar);
11.09.2012 Salı mesai bitimine kadar kadrolarının bulunduğu okullara dilekçe ile
başvuruda bulunacaklardır. Dilekçe de kadrolarının bulunduğu okulda girecekleri
ders saatini de belirteceklerdir.
12.09.2012 Çarşamba mesai bitimine kadar ise Müdürlüğümüz Bilgisayar Sınav
Hizmetleri Şubesine dilekçeler üst yazı ile teslim edilmiş olacaktır.

Ali EROĞLU
Şube Müdürü "

verdiğimiz cevaplar yeterli değil mi? Zaten resmi yazıyla müdür tamam demiş olmuyor mu?
Bu yapılan biraz oyalama gibi geliyor bana....

ya arkadaş biri çıksın şaka yapıyoruz desin.. bu ne ya.. milletin egzersizleri hiç düşünmeden onaylanır, bize takla attırıyorlar resmen..

arkadaşlar son bir haftadır il dışındaydım var mı bir gelişme...
okul müdürlerinize formatöre ihtiyacım var şeklinde il milli eğitime yazı gönderdiler mi?(emel)

arkadaşlar yazı ismail koşandaymış şu anda. müdürleriniz konuşursa bu haftaya yetişecek yazı. yoksa haftayada kalabilir.

arkadaşım bahsettiğin yazı nedir?İsmail Koşan'da olduğunu nerden biliyorsun?Müdür bey kimi aramalı?

formatörlük yazısı hocam. planlama yapıldı ismail koşan'ın önünde şu anda yazı.

hocam gitip sorabilirsin yapılıp yapılmayacağını.

ben bıktım uğraşmaktan. koca ilde 3 kişi uğraşıyoruz 3 haftadır yazı çıksın diye. diğer arkadaşlara da haber ettim görüştük ama sağolsunlar çok ilgilendi arkadaşlar.

Ben en son cuma günü saat 16 gibi İsmail beyle görüştüm. sabah ola hayrola dedi. sanırım çıkartacaklar. atama bölümü şu alan değişiklikleri ile uğraşıyor. işimiz çok yoğun görüyorsun dedi. mutlaka çıkar ama biraz gecikecek sanırım. 1 - 2 haftaya çıkar büyük ihtimal. süre kısalsın istiyorsak biraz daha mem'e bastıralım arkadaşlar.

formatörlükler, pardon 'rehber öğretmenlikler' 1 ekimden geçerli olacak şekilde onaylanmış :) hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..

01.10.2012-25.01.2013 arası formatörlük

2.dönem bt rehberliği olacak

Okullara e-posta ile gönderilmiş... hayırlı olsun..

11 Ekim Perşembe günü sabah 9:30'da Kırıkkale Lisesi Bilişim Sınıfında Formatör toplantısı varmış arkadaşlar. Bugün maille geldi yazı..

Geri