Merhaba,
Çizgi-Tagem Özel Uzak Eğitim Sınıflarında Kırklareli'nden Şırnak'a kadar hemen hemen her ilde tam 112 özel sınıf açıldı. Bu sınflarda yaklaşık 1,400 öğrenci uzaktan eğitim almaktadır. En başarılı sınıflar içinde şimdilik 2 sınıf öne çıkmaktadır.
A) Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu (274 Öğrenci, öğrenci sayısı en yüksek kurum)
B) Hacı Nihat Sözmen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ( 34 Sertifikalı öğrenci, en başarılı sonuç)
Bu vesile ile sizlere yeni yazılımımızda Özel Uzak Sınıf özelliklerinden bahsetmek istiyorum:
• Herhangi bir kurum veya kuruluşta “öğretmen” niteliği bulunan her kişiye özel sınıf açma yetkisi vermekteyiz. Özel sınıflar, öğretmenlerin bu eğitime katılan kendi öğrencilerini takip edebilmeleri için oluşturulmuş bir sistemdir. Yeni yazılımımız sayesinde bir özel sınıfa açabilmek ve bu sınıfa kayıt olmak tamamen yazılım üzerinden yapılacaktır.
• Özel sınıf hizmeti ücretsizdir; ancak yapılan her başvurunun onaylanacağı garantisi verilmez. Başvurunuzun onaylanmasında profilinizde belirttiğiniz kişisel bilgileriniz birinci derecede önemlidir.
• Özel sınıf talebiniz onaylandıktan sonra; uzun süre katılım veya faaliyet olmaması durumunda sınıf otomatik olarak kapanacaktır; ancak daha sonra yeniden talep oluşturmanıza engel değildir.
• 2010 yılında öğretmenlere kendi hazırladıkları ders içeriklerini de sunma hakkı vermeyi düşünüyoruz. Bu şekilde öğretmenlerin tamamen ücretsiz bir e-kampüs uygulamasına sahip olması hedeflenmektedir. 2010 yılı planları içinde özel sınıflar yanında öğretmenlere kendi özel sınıflarında öğrencilerine senkron ders anlatabilecekleri bir VoIP aracını da e-kampüs'e eklemeyi düşünüyoruz.
Özel sınıf uygulamasına ait ödüllendirme projemiz devam etmektedir.
Saygılar,
Niyazi SARAL
Çizgi-Tagem Özel Uzak Eğitim Sınıflarında Kırklareli'nden Şırnak'a kadar hemen hemen her ilde tam 112 özel sınıf açıldı. Bu sınflarda yaklaşık 1,400 öğrenci uzaktan eğitim almaktadır. En başarılı sınıflar içinde şimdilik 2 sınıf öne çıkmaktadır.
A) Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu (274 Öğrenci, öğrenci sayısı en yüksek kurum)
B) Hacı Nihat Sözmen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ( 34 Sertifikalı öğrenci, en başarılı sonuç)
Bu vesile ile sizlere yeni yazılımımızda Özel Uzak Sınıf özelliklerinden bahsetmek istiyorum:
• Herhangi bir kurum veya kuruluşta “öğretmen” niteliği bulunan her kişiye özel sınıf açma yetkisi vermekteyiz. Özel sınıflar, öğretmenlerin bu eğitime katılan kendi öğrencilerini takip edebilmeleri için oluşturulmuş bir sistemdir. Yeni yazılımımız sayesinde bir özel sınıfa açabilmek ve bu sınıfa kayıt olmak tamamen yazılım üzerinden yapılacaktır.
• Özel sınıf hizmeti ücretsizdir; ancak yapılan her başvurunun onaylanacağı garantisi verilmez. Başvurunuzun onaylanmasında profilinizde belirttiğiniz kişisel bilgileriniz birinci derecede önemlidir.
• Özel sınıf talebiniz onaylandıktan sonra; uzun süre katılım veya faaliyet olmaması durumunda sınıf otomatik olarak kapanacaktır; ancak daha sonra yeniden talep oluşturmanıza engel değildir.
• 2010 yılında öğretmenlere kendi hazırladıkları ders içeriklerini de sunma hakkı vermeyi düşünüyoruz. Bu şekilde öğretmenlerin tamamen ücretsiz bir e-kampüs uygulamasına sahip olması hedeflenmektedir. 2010 yılı planları içinde özel sınıflar yanında öğretmenlere kendi özel sınıflarında öğrencilerine senkron ders anlatabilecekleri bir VoIP aracını da e-kampüs'e eklemeyi düşünüyoruz.
Özel sınıf uygulamasına ait ödüllendirme projemiz devam etmektedir.
Saygılar,
Niyazi SARAL
Merhaba,
Çizgi Tagem Sanal Akademi e-Kampüs'te ( http://www.cizgi-tagem.org/e-kampus/) siz öğretmenlere kendi sınıfınızı açma hakkı tanıyoruz. Bildiğiniz gibi e-Kampüs Çizgi-Tagem bünyesinde e-öğrenme, e-labaratuvar ve e-seminer faaliyetlerine katılım yapabileceğiniz sanal bir akademidir. e-Kampüs, yer ve zamandan bağımsız asenkron e-öğrenme süreçleri ile öğrencilerin öğrenme farklılıklarını ortadan kaldırmak, hızlı ve kaliteli bir eğitimin belirgin ve sürdürülebilir olamasını sağlamak, öğrencilerin aldıkları eğitim ile gerçek yaşamlarında başarılı olmalarını sağlamak, yenilikçi eğitim teknolojilerini ve araçlarını araştırmak ve yaymak amacında olan bir girişimdir.
Çizgi-Tagem LMS (Learning Management System) eğitim yönetim sistemi yazılımına eklediğimiz bir özellik ile artık "Eğitici" nitelikli e-kampüs üyeleri kendi sınıflarını açabiliyorlar. LMS sistemi öğrencilerinize ait bir arayüz sunmakta ve eğiticilerin kendi öğrencilerini takip etmelerini sağlamaktadır.
Tamamen ücretsiz e-kampüs bilişim eğitimi internet sitesinde kendi sınıfınızı açmak için ilk olarak e-kampüs'e kayıt olun ve doğrudan nsaral@cizgi.com.tr adresine yazın. Sizlere verilecek hak ve şifre ile kendi sınıflarınızı izleyebilirsiniz.
Eğitim İçerikleri:
Bilgisayara Giriş (Hazırlanmakta)
"A+ Bilgisayar Teknik Eleman Eğitimi"
"A+ Bilgisayar İleri Teknik eleman Eğitimi ve Network + Eğitimi" (Hazırlanmakta)
Sayısal Sistemler Eğitimi (Hazırlanmakta)
Takip Ekranları:
1. Sınıf Listesi: Sertifika durumu, toplam puanı, toplam harcadığı süre
2. Öğrenci Durum Ekranı: İzlediği dersler, deneme sınavları ve bitirme sınavları, süreler ve puanlar.
3. Detay izleme Dökümü: Her oturumde öğrencinin ne sürede ne yaptığı.
[/size]
Çizgi-Tagem Etkinliği: Başarılı Öğretmen ve Öğrencilerimize Ödüller
Bu bilgisayarı kazanmak ister misiniz? Yapmanız gereken sadece öğrencilerinize Çizgi-Tagem Sanal Akademi e-Kampüs'te sanal sınıf açmak ve onların eğitimini takip etmek. Bilişimin Prens ve Prenseslerini yetiştirmek.
Yapmanız gereken sadece öğrencilerinizin başarısınız arttırmak. Çizgi-Tagem Sanal Akademi e-Kampüs'te sınıf açın kazanın! http://www.bilgisayarbilisim.net/viewtopic.php?t=33068
Türkiye çapında en başarılı 10 öğretmene ve öğrencilerine ödüller. Detaylar BilgisayarBilisim.NET'te.