Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konusu ve mesajı süper.80 ve 90'lı yıllarda çocuk olduğum için şükrediyorum. Toprak kokusundan uzak, bilgisayarı hayat zanneden çocuk değildik iyiki.Siyah tişörtlü çocuk çok iyi oynamış bu arada, başrol ona daha çok yakışırdı bence. :alkis:
güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim hocam. Ukalalık olmazsa bir önerim olacak sayın Hocam;
Çocukların oynadığı yerlerde de eğlenceli müzikler olsa daha hoş olur sanki konuşmalar yerine.
"of ya" cümlesi çok tekrar etmiş. O insanı sıkıyor. Birde her sahne çok uzun kısa kesilebilirdi. Fon müziği yok onu unutmamamk lazım. Bunların dışında süper.
bu benim ilk amatör çalışmamdı, o yüzden eksiklikler olacaktır,
bir de konu sinema olunca farklı fikirler görüşler daha da çok olur,
ama verilmek istenen mesaj ulaştı sanırım.
herkese görüş ve önerileri için teşekkür ederken bu tür çalışmalar için herkesi teşvik ederim
bilgisayar ve bilye(bizim orda böyle derler) misket sahnesi fazla uzun olmuş.(farklı oyunlarla değerlendirilebilirdi.)
konu açısından gayet başarılı bir film. devamını bekliyoruz.
Hocam tesekkur ederim kendi adima. Bu haftadan itibaren kisa film projesine basliyoruz 5.siniflarla ben de sizin calismaniz ile birlikte kisa film olan "Çocuk" ve kamera arkasimile birlikte kismen "Çanakkale 1915" filmlerini gosteriyorum. Cok yararli oldu bizim icin.