Kısayol Virüsü Silinmiyor

Kodla Büyü

nneshe

Aktif Üye
Ekranda flash diskin çini görüyorsunuz. Delirmek üzereyim. Birçok programla tarattım. Combofix denedim, öznitelikleri değiştirdim, hiren's le silmeyi denedim. Yok olmuyor. Nedir bu böyle? Nereye kopyalıyor kendini bilen biri söylesin lütfen. Yardımmmmmm

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 1,176
virüs silindiği zaman dosyalar eski haline gelmiyor. Bu kısayolları silip, dosyaları görünür yapmanız gerekir. Bu şekilde görünürü yaptıktan sonra hala kısayol haline getiriyorsa o zaman kaspersky veya avg rescue cd ile tarama yapın.

dediğinizi yaptım hocam. cd'den çalışan sistemle açıp sildim, sonra gizli özelliğini değiştirdim. Ama yine aynı hale geliyor. Bir de kaspersky ile deneyeyim. Umarım olur. Teşekkürler

Flashı biçimlendirdim. resimde görünen 41-----80 isimli exe dosya halen silinmedi. Şaka gibi

aynı sorunla bende çok karşılaşıyorum virüsü sildikten sonra dosyaları başka bir yere kopyalayıp flasha fotmat atıp sonra tekrar dosyaları yüklüyorum ....

http://archive.rebeccablacktech.com/g/thread/37900909

benzer durum sadece bir sitede var. dosyanın ismini değiştirmeye kalktığımda anti-virüs uyarı verdi. Worm: VBS/Jenxcus!Ink kaldır diyorum. temizlendi diyor ama yine kendini kopyalıyor. Flashı diski farklı programlarla da biçimlendirdim, yine bakıyorum içinde. Başka fikri olan?

Akıllı tahtalara da bulaştı, şu an elimde 2 öğretmeninin flashı bu halde, 67 si de kesin yolda :scared: :cry: :?

nneshe' Alıntı:
Ekranda flash diskin çini görüyorsunuz. Delirmek üzereyim. Birçok programla tarattım. Combofix denedim, öznitelikleri değiştirdim, hiren's le silmeyi denedim. Yok olmuyor. Nedir bu böyle? Nereye kopyalıyor kendini bilen biri söylesin lütfen. Yardımmmmmm

Şuanda aynı problem ile karşı karşıyayım. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

takip..... benim de labdaki bilgisayarlara bulaştı bir de çocukların flash belleklerine gitmiyor..

Ben bu kısayol bulaşan flashları pardus veya herhangi bir linuxla temizliyorum.Adını bildiğim dosyaları kopyalıyorum pardus üzerinde biçimlendirip tekrar kopyaladıklarımı yapıştırıyorum.

Geri