kızıma salıncak ve kaydırak

Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
3 yaşındaki kızımızı evde oyalamakta zorlanıyoruz. ev için kaydırak ve salıncak almak istiyoruz. şimdiye kadar kullanan öğretmenlerimizden markalar, kullanımı, güvenliği konularında fikir almak istiyorum. teşekkürler..

hocam parka götür çocuğu . çevreyi keşfetsin zekası gelişsin. biz nasıl büyüdük acaba.kapalı mekanlarda bile çocuk parkı var artık

mkrkls' Alıntı:
hocam parka götür çocuğu . çevreyi keşfetsin zekası gelişsin. biz nasıl büyüdük acaba.kapalı mekanlarda bile çocuk parkı var artık
eşim şırnak ta:( 40.000 atamasında gitti. kızım da yanında. ben konyadayım. dağ köyünde park vardı da biz mi gitmedik hocam:) onun için araştırıyorum..

turapt' Alıntı:
mkrkls' Alıntı:
eşim şırnak ta:( 40.000 atamasında gitti. kızım da yanında. ben konyadayım. dağ köyünde park vardı da biz mi gitmedik hocam:) onun için araştırıyorum..
Sizde haklısınız hocam.

ben pilsan sanırım :) salıncağını aldım. 40 lira civarı. tavana çelik dübelle çaktım geçen sene. güvenli. önü arkası çıkabiliyor ve vidalı bir sistemi var. tabi gözetmen gerek. çok öne eğilirse ters dönebiliyor. kaydırağı bilmiyorum. pilsanın oyuncakları güzel oluyor onlara bak derim

ben ayaklı salıncak almıştım , ilk başlarda hevesle bindi sallandı oynadı sonra yüzüne bile bakmadı , evde bi sürü yer kaplıyor zaten , bence almayın.

BBNET
Geri