Kızıma Sayı Saymayı Öğretmek İçin

Kodla Büyü

goodielife

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kızıma Sayı Saymayı Öğretmek İçin az önce yazdım.

Belki ihtiyacı olan vardır...

Ekli dosyalar

goodielife' Alıntı:

şimdilik ihtiyacım yok,
kısmetse ilerde inşallah :D

goodielife' Alıntı:

Bende 20 aylık kızıma başlangıç için aşağıdaki sayıları çıktı alıp göstermeye başladım.
Hocam bunları bir sökek sonra senin programı Led TV ye bağlayıp kullanırız. Güzel olmuş

Ekli dosyalar

Allah analı babalı büyütsün hocam bu ne hız 20 aylık çocuğa sayı saymayı öğretmek.
zamanı gelince öğrenecek zaten

crepis' Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün hocam bu ne hız 20 aylık çocuğa sayı saymayı öğretmek.
zamanı gelince öğrenecek zaten
Teşekkürler hocam. Ama çok oyun oynuyoruz. Bol vakit geçirebiliyoruz. Farklı bir şeyler yapalım derken baktım ki sayılara geçmişiz. Ben zorlamadım ama bir şeyler öğrenmek hoşuna gidiyor sanırım. Tabi ölçüyü kaçırmamaya dikkat etmeye çalışıyoruz.

Teşekkürler hocam :+1:

İnsanın çocuğu olunca biraz aceleci oluyor sanırım. Belki yanlış yapıyoruz ama bir an önce yürüsün ,konuşsun, herşeyi öğrensin istiyoruz :)

goodielife' Alıntı:

Ellerinize sağlık hocam güzel olmuş.
yalnız, sayı saymaktan ziyade rakamları öğretmek amaçlı olmuş, eğer akıldan sayma aşamasını atlamadıysanız gördüğü nesneleri akıldan sayamıyorsa bunlar için çok erken. Benim kzıım 27 aylık oldu. gördüğü şeyleri sayıyor hemen 10 kadar tabi..bunu birkaç aydır yapıyor olunca 1-2-3 ü rakam olarak öğrettim kağıda yazarak bu kaç diye soruyorum bazen karıştırıyor bazen tutturuyor dediğiniz gibi kesinlikle seviyeyi zorlamamak lazım...

çocuların tv'den ve bilgisayar mümkün olduğu kadar uzak tutunda hiç birşey öğretmesek de olur diye düşünüyorum,oyun oynarken bir bakmışız sağını solunu biliyor, renkleri öğrenmiş, sayıları tanımasada sayabiliyor. En önemlisi tv ve aşırı bilgisayar

hocam kusura bakmayında sayıları öğretmek için neden bilgisayara ihtiyaç duyayımki. benim amacım ne kadar geç tanışırsa bilgisayarla okadar iyi. bunun için çok güzel kitaplar var bence onları deneyin.

Geri