8) Önce araştırma yapıp, daha sonra ihtiyaç duyarsanız tanıdıklarınıza sormanız daha etkili olacaktır. 8)saviola26' Alıntı:Arkadaşlar bu sıralar doğacak kızıma isim bulmaya çalışıyorum. Kolay söylenen kısa ve güzel anlamlı farklı isim tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
bote67' Alıntı:8) Önce araştırma yapıp, daha sonra ihtiyaç duyarsanız tanıdıklarınıza sormanız daha etkili olacaktır. 8)saviola26' Alıntı:Arkadaşlar bu sıralar doğacak kızıma isim bulmaya çalışıyorum. Kolay söylenen kısa ve güzel anlamlı farklı isim tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
İsimler ile ilgili web sayfaları bulunduğunu biliyorsunuzdur.
Buna ek olarak soy isim, ailedeki diğer üyelerin ve akrabaların isimleri gibi faktörleri de göz önüne almanız gerekebilir. (Uyumluluk ve çeşitlilik bakımından)
8)
Benim fikrime göre, isim konusunda yakın tanıdığım olmayan kişilerin önerilerini almak ihtiyaç gerçekten kalırsa en son seçenektir.
8)
hastasıyız dede' Alıntı:bende bu aralar erkek ismi arıyorum,benim doğacak bebek kız olsaydı "delal" koyardım, anlamı güzel kız demek.
erkek ismi tavsiyelerinizi de yazarsanız sevinirim...
+1hbasdereli' Alıntı:Annenizin ismini koyun hocam kimsenin annesinin ismi kadar güzel isim yoktur… öneri olarak Seval rahmetli anacığımın ismi…
hbasdereli' Alıntı:Annenizin ismini koyun hocam kimsenin annesinin ismi kadar güzel isim yoktur… öneri olarak Seval rahmetli anacığımın ismi…