Kız bebek ismi?

Kodla Büyü

saviola26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu sıralar doğacak kızıma isim bulmaya çalışıyorum. Kolay söylenen kısa ve güzel anlamlı farklı isim tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

saviola26' Alıntı:
Arkadaşlar bu sıralar doğacak kızıma isim bulmaya çalışıyorum. Kolay söylenen kısa ve güzel anlamlı farklı isim tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
8) Önce araştırma yapıp, daha sonra ihtiyaç duyarsanız tanıdıklarınıza sormanız daha etkili olacaktır. 8)
İsimler ile ilgili web sayfaları bulunduğunu biliyorsunuzdur.
Buna ek olarak soy isim, ailedeki diğer üyelerin ve akrabaların isimleri gibi faktörleri de göz önüne almanız gerekebilir. (Uyumluluk ve çeşitlilik bakımından)
8)
Benim fikrime göre, isim konusunda yakın tanıdığım olmayan kişilerin önerilerini almak ihtiyaç gerçekten kalırsa en son seçenektir.
8)

bende bu aralar erkek ismi arıyorum,benim doğacak bebek kız olsaydı "delal" koyardım, anlamı güzel kız demek.

erkek ismi tavsiyelerinizi de yazarsanız sevinirim... :)

bote67' Alıntı:
saviola26' Alıntı:
8) Önce araştırma yapıp, daha sonra ihtiyaç duyarsanız tanıdıklarınıza sormanız daha etkili olacaktır. 8)
İsimler ile ilgili web sayfaları bulunduğunu biliyorsunuzdur.
Buna ek olarak soy isim, ailedeki diğer üyelerin ve akrabaların isimleri gibi faktörleri de göz önüne almanız gerekebilir. (Uyumluluk ve çeşitlilik bakımından)
8)
Benim fikrime göre, isim konusunda yakın tanıdığım olmayan kişilerin önerilerini almak ihtiyaç gerçekten kalırsa en son seçenektir.
8)

Hocam elbette bu dediklerinizi yaptım. Zaten birkaç aday isim mevcut şu an. Ama burada da farklı ve güzel anlamlı isimler önerilebileceği için konu açtım.

hastasıyız dede' Alıntı:
bende bu aralar erkek ismi arıyorum,benim doğacak bebek kız olsaydı "delal" koyardım, anlamı güzel kız demek.

erkek ismi tavsiyelerinizi de yazarsanız sevinirim... :)

Öneriniz için teşekkürler. Erkek ismi olarak Bilgin , Ensar, Baran isimleri hoşuma gidiyor.

Kiz icin hanne cemre erva mina hira erkek için bera malik benim kizimin adı cemre erva ogoum olursa da adini bera malik koymak istiyorum

Annenizin ismini koyun hocam kimsenin annesinin ismi kadar güzel isim yoktur… öneri olarak Seval rahmetli anacığımın ismi…

inşallah 2.5 ay sonra benimde bir kızım olacak ben adını Ahsen Ülkü koymayı düşünüyorum

Defne, Duru, İnci, Su, Ada, Bilge, Selin... belki hoşunuza gider birtanesi :) Allah analı babalı büyütsün inş

Geri