Kız meslek lisesinde egzersiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan flyman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

flyman

Site Gezgini
arkadaşlar bu sene ilk defa meslek lisesinde derse gireceğim nasipse. egzersz açabiliyomuyuz? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..

Ben geçen sene model uçak kursu açtım bu sene de satranç açacağım inşallah... İlk hafta idareyle görüşün, sertifikanız varsa sizde açabilirsiniz yoksa da tubitak projesi adı altında açabilirsiniz egzersiz...

flyman hocam bilgisayar öğretmenleri sadece tubitak için egzersız yapar ıstersen dokuman gonderırım fakat onunla uğraşmana gerek yok tam gun tam yıldan kursunu ac (hemen bu hafta onay aldır yoksa açamazsın ) 5*2gun 10 saat sakal yap ugrasma başka egzersızle

versace' Alıntı:
flyman hocam bilgisayar öğretmenleri sadece tubitak için egzersız yapar ıstersen dokuman gonderırım fakat onunla uğraşmana gerek yok tam gun tam yıldan kursunu ac (hemen bu hafta onay aldır yoksa açamazsın ) 5*2gun 10 saat sakal yap ugrasma başka egzersızle
hocam zahmet olmazsa dokümanları gönderebilirseniz sevinirm. birde bu tam gün tam yıl kursu hakkında biraz daha bilgi verebilirimisiniz? ilk defa duyuyorum da :lol: mevzuata baktm ama gayet karışık geldi :shock:

tam gün tam yıl kapsamındaki okullarda hakeğitimin bünyesinde velilere bilgisayar kullanım kursu açılabiliyor bildiğim kadarıyla.. 8 veya 12 kişi oldumu kursu açabiliyorsunuz.. Arkadaşın dediği bu anladığım kadarıyla...

Geri