K.Maraş II.Dönem BTR Başvuruları Başladı

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
9 Ocak 2013 tarihinde yazı çıktı. 11 Şubat-14 Haziran tarihleri arası görevlendirme yapılacak.

HOCAM NE ZAMAN GELDİ ACABA BEN PAZARCIGA BAĞLI NARLI BELDESİNDEYİN BİZE GEÇEN SEFER DE GEÇ GELMİŞTİ

okulun mail adresine bir yaz gelmişti ordan baktım hocam ben
siz de bir bakın isterseniz...

Ben halk eğitimdeyim , sürekli kurs açılıyor zaten haftada 30 saat giriyorum, yazında yine kurs açılacak, acaba BTR başvurusuna gerek var mı sizce?

Hocam 20 kişilik bir ekip bana okulda hem bilgisayar kursu aç dedi, böyle birşey mümkün mü? Nasıl yaparız yardımcı olabilir misin?

hakanotuken' Alıntı:
Kahramanmaraş Hem mi hocam
Elbistan hem hocam

hakanotuken' Alıntı:
Hocam 20 kişilik bir ekip bana okulda hem bilgisayar kursu aç dedi, böyle birşey mümkün mü? Nasıl yaparız yardımcı olabilir misin?
Evet hocam bildiğim kadarıyla mümkün. Ayrıntısını bilmiyorum ama HEM idareye gelin, hatta dilekçe ve öğrenci listesi ekiyle gelin, görüşün sanırım açabilirsiniz.

Bizim okulun mailinde de yazı yok. Yazılar maraşın heryerine aynı anda gönderilmiyor mu? Nihayetinde mail bu tıklamaya bakar

Pazarcıka yazılar gelmeye başladı. Dün akşam okuldan çıkmadan önce (18.30) gibi müdür yardımcısının odasındaydı yazı :)

ya bizim okulda hala yazı yok son başvuru tarihi ne zamandı hocam yazı gelmeden başvuru yapabiliyor muyuz?

Son gün 1 Şubat. Yazıları hem Resmi yol hemde Mailden istiyorlar. Gelmeden başvuramıyorsunuzdur. İlçe Memde okulunuzun gözündedir yazı büyük ihtimalle.

arkadaşlar bt rehberliğine başvurmamız zorunlu mu? maraş mebi aradım zorunlu felan dediler.

Geri