hocam ders versin, okul okul gezdirmesin ozaman karadan büyük bir çoğunluk memnun olacaktır. ama ders yok..hardeniz' Alıntı:konya yı tebrik ederim. umarım tüm iller aynı şekilde davranır. formatörlükte tarih olur.
kesin, ilçe mem den..bilogrtmn1' Alıntı:Hocam nerden edindiniz bu bilgiyi...Kesinmi...
Ders harici kendinizi bosuna kullandirtmissiniz sanirim.. İsim degil tavrinizi koyarsiniz .. Hayir demeyi ogrenin hocam yoksa isiniz zor..kiymet' Alıntı:formatörlük uygulaması yokken 2 okulda görevliydim haftada 30 saat derse girerken 3 labaratuardan sorumluydum
bir okulda iş oldumu öğle arasında bile gelir alırlardı. pinpon topu gibi olmuştum bir oraya bir oraya.
formatörlü kalksın 15 dersin olsun yada olmasın yine durum aynı olacak!
lanet ediyorum artık, devlette mi çalışıyorum özelde mi?
önümü göremiyorum. okulda norma fazlasıyım 2 kere topun ucundan döndüm. temmuz atamalarında norm fazlasısın hadi kalk git diyebilirler gene!
özel sektörde bu kadar ameleliğe çok iyi yerlere gelirdim. ömrüm çürüdü okulun ıvır zıvır işlerini yapmaktan 9 yıldır kendimi geliştiremediğim gibi bildiklerimi de unuttum!
İSYEAAAAN!
branta' Alıntı:Ders harici kendinizi bosuna kullandirtmissiniz sanirim.. İsim degil tavrinizi koyarsiniz .. Hayir demeyi ogrenin hocam yoksa isiniz zor..kiymet' Alıntı:formatörlük uygulaması yokken 2 okulda görevliydim haftada 30 saat derse girerken 3 labaratuardan sorumluydum
bir okulda iş oldumu öğle arasında bile gelir alırlardı. pinpon topu gibi olmuştum bir oraya bir oraya.
formatörlü kalksın 15 dersin olsun yada olmasın yine durum aynı olacak!
lanet ediyorum artık, devlette mi çalışıyorum özelde mi?
önümü göremiyorum. okulda norma fazlasıyım 2 kere topun ucundan döndüm. temmuz atamalarında norm fazlasısın hadi kalk git diyebilirler gene!
özel sektörde bu kadar ameleliğe çok iyi yerlere gelirdim. ömrüm çürüdü okulun ıvır zıvır işlerini yapmaktan 9 yıldır kendimi geliştiremediğim gibi bildiklerimi de unuttum!
İSYEAAAAN!