K O N Y A formatörlük şimdilik İPTAL

Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Konya da formatörlükte yeniden 6 aylık görevlendirme yapılmayacakmış. eylül dönemi nasıl olur bilmem, hadi hayırlısı. bu kadar öğretmene ders de yok. artık maaş karşılığı için 3-5 okul gezeriz.. iyi tatiller belirsizlikler içinde...

hardeniz' Alıntı:
konya yı tebrik ederim. umarım tüm iller aynı şekilde davranır. formatörlükte tarih olur.
hocam ders versin, okul okul gezdirmesin ozaman karadan büyük bir çoğunluk memnun olacaktır. ama ders yok..

Kesin hocam yarın gitmeyin. Okulunuzu arayıp görevlendirme yapılmayacağını bu yaz gelmeyeceğinizi söyleyin.
Bu arada durum iptal edilme değil yeniden görevlendirme yapılmaması. Varolan görevlendirmeler 30 haziran itibariyle son bulmuştu.

Arkadaslar okula geldim.İLçe formatorunu aradım.Boşuna gitme dedi.Ek ders verilmeyecek dedi.Görevlendirme yazısı gelmemiş.Dolayısıyla ek ders verilmez dedi.Sonradan yazı gelirse gelmediğimiz günler için ek dersimiz gidicek.Bugunde bosuna geldim.

formatörlük uygulaması yokken 2 okulda görevliydim haftada 30 saat derse girerken 3 labaratuardan sorumluydum
bir okulda iş oldumu öğle arasında bile gelir alırlardı. pinpon topu gibi olmuştum bir oraya bir oraya.

formatörlü kalksın 15 dersin olsun yada olmasın yine durum aynı olacak!

lanet ediyorum artık, devlette mi çalışıyorum özelde mi?
önümü göremiyorum. okulda norma fazlasıyım 2 kere topun ucundan döndüm. temmuz atamalarında norm fazlasısın hadi kalk git diyebilirler gene!

özel sektörde bu kadar ameleliğe çok iyi yerlere gelirdim. ömrüm çürüdü okulun ıvır zıvır işlerini yapmaktan 9 yıldır kendimi geliştiremediğim gibi bildiklerimi de unuttum!
İSYEAAAAN!

kiymet' Alıntı:
formatörlük uygulaması yokken 2 okulda görevliydim haftada 30 saat derse girerken 3 labaratuardan sorumluydum
bir okulda iş oldumu öğle arasında bile gelir alırlardı. pinpon topu gibi olmuştum bir oraya bir oraya.

önümü göremiyorum. okulda norma fazlasıyım 2 kere topun ucundan döndüm. temmuz atamalarında norm fazlasısın hadi kalk git diyebilirler gene!

özel sektörde bu kadar ameleliğe çok iyi yerlere gelirdim. ömrüm çürüdü okulun ıvır zıvır işlerini yapmaktan 9 yıldır kendimi geliştiremediğim gibi bildiklerimi de unuttum!
İSYEAAAAN!
Ders harici kendinizi bosuna kullandirtmissiniz sanirim.. İsim degil tavrinizi koyarsiniz .. Hayir demeyi ogrenin hocam yoksa isiniz zor..

hükümet bırakmasaydı bilişimdilerin bu formatörlüğü bırakmaya niyeti yoktu. ne olduğu belli olmayan formatörlüğün burda sona ermesi herkes için hayırlı olacaktır.

branta' Alıntı:
kiymet' Alıntı:

İSYEAAAAN!
Ders harici kendinizi bosuna kullandirtmissiniz sanirim.. İsim degil tavrinizi koyarsiniz .. Hayir demeyi ogrenin hocam yoksa isiniz zor..

ben pek çok şeye tavrımı kpydum hocam, ama çocuklarla çok fazla çalışmam vardı ben çocuklarıma üzülüyorum:(((

bu sayfada yorum yapan arkadaşlar ne derdiniz var formatörlükle anlamadım.yapmak istemiyorsanız bazasrınız dilekçeyi.diye diye konyayı kendinize benzettiniz...yazık yani.yok yaz tatilim gitti.yok bilmem köle gibi çalışıyorum falan da falan...yazık size tabi lafım sadece çok bilmişlere

Amanın birileri kurban kessin formatörlüğe hem maddi yönden hemde manevi yönden ihitiyacı olanların olduğunu hiç düşünmüyor bazı arkadaşlar okullarında formatörlere ihtiyacı var geçen gün evrak nete girememiş müdür yardımcısı evden çağırdı gittim oysa yapacağıda çok basit bir işlem kaç kez de gösterdim biraz insaflı olalım kadromun olduğu okul 1500 liraya bir firmayla anlaştı oda canı isterse gelip bakıyor istemzse oda yok ben ise sene sonuna kadar tüm arızları yaptım çözdüm servise bilgisyar göndermedim program olaylarından bahsetmiyorum bile

Bende yapmak istemeyenleri anlamıyorum.İstemiyorsan itiraz hakkın var, yapmazsın. Yapmak isteyenlere neden bu kadar öfke duyuluyor? Ders saati çok az ise okul okul gezmektense kendi okulunda çalışmak en güzeli. Birde anlayamadığım bir konu daha var: Bir okulda bilgisayar öğretmeni varsa ve sorun çıktığında o bilgisayarı tamir ediyorsa başka değişle tamircilik ( bana göre değil) yapıyorsa bunda ne gariplik var bilmiyorum. Eğer ben ordayken o bilgisayarı tamir edebilecekken dışardan bilgisayarcı geliyorsa bu beni çok rahatsız eder.Özellikle ilköğretmde olnalar için donanım açısından çıkan sorunlarla uğraşmak çok ii oluyo, çünkü dersler çok basit geçiyo.

Geri