Kaç gün daha klavuz bekleyeceğiz?

Kodla Büyü

sguner_23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Her defasında kendi verdikleri takvime uymayan bir kurumda görev yapıyoruz.Sorunu bakan değiştirerek çözmeye çalışıyorlar.Bakanın etrafındaki kadro yenilenmedikçe 6 ayda bir bakan değiştirseler de boş.
Hiçbir işi zamanında halledemiyorlar.
Balık baştan kokar.Böyle bir yönetime sahipseniz hiçbir zaman eğitimde kaliteyi arttıramazsınız...

karaman mem norm fazlası ataması başlatmış 12sinde bitiyor, demek oluyor ki il içi bu tarihten sonra başlar artık il dışı da temmuz sonu başlarsa yine iyi

hocam voltranı oluşturacaklar vernam kodunu girecekler ondan sonra :mrgreen:
şu an fazla olan kardeşlerimizin okullarımıza sağ salim yerleştirilmelerini müteakiben bi iznillah bizim tayinlerimizde hakkın rahmeti mübarek ramazan ayı içerisinde ilk iftarımızı yaptıktan sonraki günün sahuru sabahı sabah ezanıyla inşallah sistemimiz besmele-i şerif ile 1-0 elektrik akımıyla sunucularımız üzerinden sistemimiz başvuru almaya başlayacaktır.

Buzkırıcı' Alıntı:
hocam voltranı oluşturacaklar vernam kodunu girecekler ondan sonra :mrgreen:
şu an fazla olan kardeşlerimizin okullarımıza sağ salim yerleştirilmelerini müteakiben bi iznillah bizim tayinlerimizde hakkın rahmeti mübarek ramazan ayı içerisinde ilk iftarımızı yaptıktan sonraki günün sahuru sabahı sabah ezanıyla inşallah sistemimiz besmele-i şerif ile 1-0 elektrik akımıyla sunucularımız üzerinden sistemimiz başvuru almaya başlayacaktır.
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

sizi gidi hoşunuza gitti değil mi şu an eurotruck simulatorle tomrukları keresteleri aldım nünberge yol aldım gidiyorum :mrgreen:

Geri