först Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 25 Şubat 2014 #1 arkadaşlar ben rapor alıcam da ,kaç gün sonrası maaşta kesinti oluyor?birde ne kadar kesilir?
cepola Aktif Üye Mesajlar 110 25 Şubat 2014 #2 Ocak - Aralık Ayları arasında 7 gün hocam parça parça tüm nası alırsan toplama bakar. 7.ci günden sonrası maaş kesimine başlar.
Ocak - Aralık Ayları arasında 7 gün hocam parça parça tüm nası alırsan toplama bakar. 7.ci günden sonrası maaş kesimine başlar.
cepola Aktif Üye Mesajlar 110 25 Şubat 2014 #4 yıl için ocakda başlar yıl aralıkda biter eğitim yılı değil yani
O ozlem22 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,028 25 Şubat 2014 #5 ben 20 gün rapor aldım, ne kadar kesinti olur acaba?? :///
först Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 25 Şubat 2014 #6 cepola' Alıntı: yıl için ocakda başlar yıl aralıkda biter eğitim yılı değil yani Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
cepola' Alıntı: yıl için ocakda başlar yıl aralıkda biter eğitim yılı değil yani Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
versace Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 25 Şubat 2014 #7 först' Alıntı: arkadaşlar ben rapor alıcam da ,kaç gün sonrası maaşta kesinti oluyor?birde ne kadar kesilir? Genişletmek için tıkla ... kesinti çok bir şey değil dert etme
först' Alıntı: arkadaşlar ben rapor alıcam da ,kaç gün sonrası maaşta kesinti oluyor?birde ne kadar kesilir? Genişletmek için tıkla ... kesinti çok bir şey değil dert etme