Kaç saat derse girebilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kndkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kndkc

Üye
Arkadaşlar meslek lisesinden norm fazlası oldum diye imam hatip lisesine resen atamam yapıldı. Teknik öğretmenim. İmam hatip lisesinde 8 saat dersim var. Şuan meslek lisesinde öğretmen ihtiyacı var. Açıkta ders var ve bana vermek istiyorlar. Ben şuan 15 maaş +15 ek +10 tamgün saat mi derse girebilirim yoksa 20+24+10 mu? bu konuda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

Kadronuzun bulunduğu okula göre işlem yapılır. Maaş karşılığı 15 vs vs şeklinde....

kndkc' Alıntı:
Arkadaşlar meslek lisesinden norm fazlası oldum diye imam hatip lisesine resen atamam yapıldı. Teknik öğretmenim. İmam hatip lisesinde 8 saat dersim var. Şuan meslek lisesinde öğretmen ihtiyacı var. Açıkta ders var ve bana vermek istiyorlar. Ben şuan 15 maaş +15 ek +10 tamgün saat mi derse girebilirim yoksa 20+24+10 mu? bu konuda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...
..
ders durumunuz bulunduğunuz kurumun standartlarına göre yapılır ve siz 15 + 18 + 10 saat (başka kurumda ders görevi) olarak alabilirsiniz.

ama meslek lisesisin müdürünün ilçe ile arası iyi ise sizi GÖREVLENDİRME ile meslek lisesine çeksin. 20 + 29 derse girin +10 saat başka kurumda ders görevi olarak da imam hatip deki derslere girin....

Hocam kadron imam hatipe geçti ise bir an önce, ilave tazminatının düşürülmesini iste, geriye dönük ödeme çıkarmasınlar, sonra insanın zoruna gidiyor.
Barbaryan hocamın dediği gibi görevlendirme olabilirse senin için daha iyi olur,
Öbür türlü görevlendirme istemezseniz Damien'in dediği gibi maaş karşılığı 15 Artı girdiğiniz dersin ek dersini alırsınız.

Hocam aynı duruma 2012 yılında bende düştüm. İlk okuldaydım meslek lisesine görevlendirildim. Meslek lisesinde 39 saat fiili derse girdim. Teknik öğretmensem tazminatımı verin dedim vermediler. Değilsem 39 saate nasıl giriyorum dersleri alın dedim almadılar 20+19+3 şeklinde aldım.

Geri