kaç saat derse girme zorunluluğumuz var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hyt

Site Gezgini
arkadaşlar bt rehberliği görevim var kendi okulumda 14 saaat dersim var ayrıca farklı bi okulada görevliyim orda 6 saat toplamda 20 saat ders ayrıca 3. okulda da bt görevi. şimdi bu 6 saat olan okuldan alıp başka bi okula 8 saat ders verilmiş. evime uzak. çok moralim bozuldu. yasal belgeler olan lütfen paylaşşsın.

yasal bi belge yok da şöyle bi durum var. sizin 20 saat varken bölgede ki okullardan sizden az dersi olan varsa 8 saate onu görevlendirmeleri lazım. neticede 8 i size verip sizden daha az olana 6 yı verirlerse adaletsizlik. bireysel ilişki olabilir. bölge toplantısında. al gülüm ver gülüm şeklinde yürüyor işler

evet ben de öyle düşünüyorum. bt rehberliği görevinde okulundaki ders saatini tamamladıktan sonra bt rehberliği görevini yapar diyor. sıkıntı burada açıkca kendi okulu ifadesi belirtilmemiş saat de belli değil :(

btr iken nasıl olurda 2 okula derse giriyorsunuz. Siz kendi okulunuzda derse girdikten sonra geri kalan saatleri 30a tamamlayacak şekilde btr olarak yaparsınız.Yasal belge btr görevlendirme yazısı.Bir dilekçe ile okulunuza ekleyip verin sendikanın biriyle görüşüp dilekçenizi kaale almazlarsa mahkemeye gideceğinizi bildirin.Ya da bakanlığı arayıp şikayet edin

Bize Eskişehir'de toplantıda söylenen BT REhberlik göreviniz varsa kendi okulunuzdaki derse girersiniz fakat ikinci bir okuldaki derse gitmezsinizdi. Bir de zaten 22 saat dersiniz varsa BT rehberliğini neden veriyorlar 8 saat için mi onu anlayamadım ben???

hyt' Alıntı:
evet ben de öyle düşünüyorum. bt rehberliği görevinde okulundaki ders saatini tamamladıktan sonra bt rehberliği görevini yapar diyor. sıkıntı burada açıkca kendi okulu ifadesi belirtilmemiş saat de belli değil :(
Hocam cevabı kendiniz yazmışsınız, "okulundaki ders saatini tamamlamak" derken kadronuzun olduğu okuldan bahsediyor zaten.diğer okul sizi bağlamaz.

evet aslında bakanlık yazısında o şekilde yazıyor. bakalım görüştüm inaşşalah hayırlı bi sonuç çıkar.yasal olarak ne yapmam gerekiyorsa onu yapacağız.

siz eş durumundan tayin istemediğinden eminmisiniz. özür durumunda olanlar 2. kez mağdur edilmiyorlar. ben de resen atandım bana da sordular özür durumun var mı diye?

2 başvuru aynı anda zaman diliminde yapıldığından. il kendi içinde bunu tolere ederek zaten eşinden ayrı olanların tayini çıkacak diye onları pas geçti.

Geri