..N3CAT1' Alıntı:Arkadaşlar idarecimizle çözümleyemediğimiz bir konu var.
Teknik öğretmen olduğum için maaş karşılığım 20 saat. Haftada 32 saat kurs veriyorum. 1 gün de BT Rehberliği yapıyorum bir okulda. Bu durumda kaç saat ek ders almam gerekir?
BaRBaRYaN' Alıntı:..N3CAT1' Alıntı:Arkadaşlar idarecimizle çözümleyemediğimiz bir konu var.
Teknik öğretmen olduğum için maaş karşılığım 20 saat. Haftada 32 saat kurs veriyorum. 1 gün de BT Rehberliği yapıyorum bir okulda. Bu durumda kaç saat ek ders almam gerekir?
hocam öncelikle MAAŞ karşılığı ders görevi belirlenirken BÖTE / TEF mezunu olup olmadığınıza bakılmaz, görev yaptığınız okul türüne bakılır. Eğer meslek lisesinde görev yapıyorsanız 20 + 29, ilköğretim - anadolu lisesi - BTR olarak görev yapıyorsanız maksimum 15+18 ücret alırsınız
kurslar için de ne kursu verdiğinizi belirtirseniz o konuda da bilgi verebilirim...
mfacil' Alıntı:yukarda açıklamışlar zaten HEM olduğunuz ve gunduz kursunuz olduğunu farz edersek 18 saat ekders alırsınız
yakuphan' Alıntı:Maaş karşılığının ne olduğu, kaç saat derse girdiğinin bir önemi yok. BTR olarak 18 saat ücret karşılığı görevlendirilirsiniz. Dolayısıyla sadece 18 saat ücret alırsınız.
..aydınDr' Alıntı:Maas karsiligini dolduracak kadar hem de kurs yoksa ve 2 gun de lise veya orta okulda btr olarak gorev yapan bir tefli ek dersi ne olur acaba
aydınDr hocama yazdığım cevap sizin içinde geçerliyasar50' Alıntı:Arkadaşlar bu yıl hem formatörlük hemde 12. sınıflara koordinatörlük görevim olacak kaç saat ek ders alırım.
hocam BTR bir görevlendirmedir. bu görevlendirme de maksimum alınacak ek ders ücreti 18 diryasar50' Alıntı:koordinatörlük için de ek ders almazmıyım burasını anlamadım
BaRBaRYaN' Alıntı:..aydınDr' Alıntı:Maas karsiligini dolduracak kadar hem de kurs yoksa ve 2 gun de lise veya orta okulda btr olarak gorev yapan bir tefli ek dersi ne olur acaba
hocam BTR olarak görevlendirildiğiniz zaman TEFLİ - BÖTELİ - SINIF ÖĞRETMENİ fark etmez. haftalık 18 saat ekders alırsınız.
..yasar50' Alıntı:Hocam okulda tek bilişimci benim
okul ÇPL anlayan bi teknik müdür yardımcısı yok bu işlerden
tek bilişimci olduğumdan bölgedede başka bilişimci olmadığından beni görevlendiriyolar formatör olarak