Kağıtçı Çocuk (bir deneme yazım)...

Kodla Büyü

baynadir

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sizlerle Paylaşmak İstediğim Bir Deneme Yazım...

44ndk.jpg

Yüreğinize sağlık hocam. Duygulandım okurken, çok samimi ve içten olmuş. Özellikle giriş harika... Tebrikler

eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim :)... 6 yıl önce yazdığım bir denemeydi... hatta yazdığım ilk denemeydi sonra arkası geldi tabii.. zaman zaman yine paylaşırım inşallah :)...

çok güzel hocam yeteneğinizi takdir ettim, yazmaktan asla vazgeçmemeniz dileğiyle..

Güzel deneme fakat arka plan resminde biraz sıkıntı var ve bir de imla kuralları. :) Cümle bitimlerinde . karakteri olur ve bu karakterden sonra kelimeler büyük harfle başlar (lisedeyken Edebiyat Öğretmenimiz bu şekilde ifade etmişti bana da utanmıştım kompozisyon çalışmasından sonra).

mrtspmz' Alıntı:
Güzel deneme fakat arka plan resminde biraz sıkıntı var ve bir de imla kuralları. :) Cümle bitimlerinde . karakteri olur ve bu karakterden sonra kelimeler büyük harfle başlar (lisedeyken Edebiyat Öğretmenimiz bu şekilde ifade etmişti bana da utanmıştım kompozisyon çalışmasından sonra).

öncelikle arka planın yazının içeriği ile uyumlu olması açısından eskimiş hafif yanmış bir arkaplan kullandım... imla kurallarına gelince adı üstünde kağıtçı çocuk hocam imla kurallarını nerden bilsin :)...

güzel yorumlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar...

deneme güzel olmuş :D Ama 3 kağıtçı cocuğunda bir kalbi var. acaba neden 3 kağıtçı olmuş, oda sevgiyle tanışmak istemez mi ?

Ben beğenmedim konuyu, tasvirleriniz güzel ama fazla acıtasyon var. Emeğinize sağlık :alkis:

Geri