Kablolu bağlanamıyorum yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ftsz63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ağ bağdaştırıcısı görünmüyor kablosuz bağlanıyorum kablolu bağlanamıyor aygıt yöneticisnde de görünmüyor driverı elle yükledim ağ kartı takılı değil diyor ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 564
Biostan Onboard Lan devre dışı (disable) bırakılmış olabilir.

yok hocam oraya da baktım ayrıca ethernetin ışığıda yanıyor ama ne aygıt yöneticisnde ne de kabloyu takınca hareket var

fatihtasoz' Alıntı:
yok hocam oraya da baktım ayrıca ethernetin ışığıda yanıyor ama ne aygıt yöneticisnde ne de kabloyu takınca hareket var
Hocam işletim sistemi zarar gördüğünden görünmüyor olabilir fakat bu düşük bir ihtimal muhtemelen bozulmuştur eğer bilgisayar masa üstü ise PCI girişli bir kart alınabilir fiyatı 6 dolar olması lazım.

hocam çok ilginçtir dün de aynı şey benim okuldaki bilgisayarlara da oldu...ne yaptıysam olmadı amma velakin bugün durum kendiliğinden düzeldi...internet servis sağlayıcı ile ilgili bir durum mu anlamadım....senin durumuna gelince ya dediğim gibi olacak ya da modemden çıkan kabloda veya kablo bağlantı yerinde sorun var...

arkadaşın laptobu arkadaşlar masaüstü olsa kolay da laptobu nasıl yapıcaz. only hocam arkadaş giremiyorum diye verdi bende evde giremedim ilginç:S

fatihtasoz' Alıntı:
arkadaşın laptobu arkadaşlar masaüstü olsa kolay da laptobu nasıl yapıcaz. only hocam arkadaş giremiyorum diye verdi bende evde giremedim ilginç:S
Hocam sen bir formatı dene oldu oldu olmasa servise göndersin. :)

Geri