Kablosuz Ağı Genişletme yardım

Kodla Büyü

ikmalcvs49

Üye
Merhaba arkadaşlar modemim zyxel VMG3312-B10B ve access point olarak kullanacağım airties air4420 sorunum şu air4420 yi kablolu olarak modeme bağladığımda bağlantı var ancak airtiesin kablosunu modemden çıkardığım anda bağlantı gidiyor. Amacım okulda BT sınıfında duran modemden airties 4420yi kablosuz kullanarak diğer katlara da bağlantıyı genişletmek bunu bir türlü beceremedim nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz?

acces pointte özelliğinde kabloyu çıkarırsan net gider. cihazın repeater özelliğini kullanman gerek. kablosuz olarak iki cihazı birbirine bağlamak için

Eğer AP bin Bridge özelliği varsa onunla kur kablosuz bağlantıyı. Bende Tplink AP vardı repeater ile bi türlü kabloduzu genisletemedim. Ama bridge ile sorunsuz çalışıyor

hocam acces pointi kablo ile bilgisayara bağlayıprepeater modunda ayarladıktan sonra kabloyu çıkarmalısın.

hocam acces pointi kablo ile bilgisayara bağlayıprepeater modunda ayarladıktan sonra kabloyu çıkarmalısın.

Modem ile bağlantı kurma pc ile airties arasına kablo tak ordan bağlan. Cihazı repeater modunda kullan ( modemde wireless ismi ne ise repeater otomatikmen o olacak. ) password kısmına wifi parolasını yaz.

Geri